Dzien dobry Majowkowo!
Wczoraj po tych wszystkich wiescisch rozbolala mnie i głowa i brzuch. Poszłam spać przed 23, młody obudził nas o 9, a ja dalej jak zombie.
Miejmy nadzieje, ze co zle zostało w kwietniu, a maj bedzie miał dla nas tylko dobre wiadomości.
Dołączam do czekających na aktualne info. Kciuki by było optymistyczne.
Ma_Dunia - jak znika post to po ponownym otwarciu okienka w jego lewym dolnym rogu pojawia sie, zanim zaczniesz pisać, napis: Restore Auto-Saved Content. Nacisniecie tego napisu powoduje, jak nazwa wskazuje, odzyskanie tekstu, przynajmniej jego znacznej części do ostatniego 'autosejwowania'.
Ja z moimi elaboratami, bez tej opcji, dawno dostalabym szału.
Misiura - żebyś sie kiedyś nie rozczarowała to dopisze, ze to miejsce to nie jest standard warunków prywatnych przychodni-konglomeratow niezależnie od spółki. To 'wyjątkowe' miejsce w Warszawie bo jest to prywatny szpital w Warszawie.. Niedawno otworzyli tam tez zwykle centrum - przychodnie, jest skromniejsza niz czesc szpitalna, ale części wspólne wiadomo - sa wspólne. Wygląd pozostałych przychodni zależy od tego gdzie je ulokuja, sa fajne i sa słabe, choć zapewne i tak duzo lepsze niz NFZtowe.