Witam sie dziewczyny !!!!!!
Pierwsze co to ogromne kciuki dla Carine !!!!!!! Trzymaj sie malenka :-*
Drugie to przepraszam ze wczoraj nie pisalam ale nie bylo mi to dane :-(
Byla u mnie hebame wszystko pieknie ladnie pogadalysmy sobie ctg wyszlo super i bla bla bla ,,,,,ina wyszla -maz ma nakladac obiad a tu sasiadka przybiega ze Oliver placze na chodniku ......nie no panka -moj maly to rajdowiec na rolkach i pech chce ze rolki tego nie wytrzymaly !!!!!cala ploza pekla i wczasie jazdy odleciala !!!!no i kostka w stanie fioletowym w twardym bucie ???!!!!
No i ze mi nie jest dane lezec i sie nie stresowac w auto i do kliniki ,,,a tam jak na sobote przystalo tlumy -zdjecie poszlo sprawnie tylko na lekarza troche poczekalismy :-/ ,,,noga w szynie ..zlamania niby nie ma jak to nazwal drobne pekniecie ,,,poboli i zaniedlugo bedzie mogl znowu jezdzic !!!-slowa lekarza .... tak wiec popoludnie bylo do d... pozniej przelazelam z malym reszte dnia bo nie tyle ze go bolalo tylko zalamany ze nie ma rolek i zdecydowalismy sie szukac u co jak co postanowilam ze nie kupie juz badziewia z serii dla dzieci tylko wybiore cos profesjonalnego bo takie sa napewno leprze i mocniejsze ---a ze moj maly naprawde dobrze jezdzi bo zalicza juz rampy i pierwsze niskie porecze to tym bardziej ,,,,,
No to moje wczorajsze atrakcje i powiedzcie mi tylko jak tu nie miec skurczy !!!!!! Wczoraj brzuch troche ciagnal ale jak poleglam tak praktycznie dopiero teraz zeszlam na dol :-/
Poki moi panowie jeszcze spia ,przygotu zdjecia tych laktatorow ,i wrzuce na zakupowe ....wszystkiego jest po 25 sztuk no minus jeden ;-)