No to mamy kolejkę do cc: Lilith 24, ja 28, Magda 29, Kahaka 31, Fiuufiuu 01

))
Ale sie bedzie działo

Do tego porody sn, to bedzie tydzien

))
Ja chce spaść na 30.07, zeby było 38 skończone, zobaczymy co lekarka na to.
Amelia - tez mam taki album, choć mogłabym go regularniej wypełniać

I jeszcze gipsowe odciski stopek synka

Akcja ze spodniami - pierwszorzedna
Natkusia - oj pamietam, ze tez troche 'odchorowalas' zmianę potwierdzenia płci z dziewczynki na chłopca
Ja chciałam parke, jak usłyszałam, ze dwie dziewczyny to powiedziałam głośno NIE!

Jest ok, bo chłopczyk juz jest. Mam nadzieje, ze sie potwierdzi, ze małe sa dwujajowe i nie bedą identyczne
Klarak - witaj!
WKasia - na bol pepka tylko czas
Carine - no i wychodzi, ze nic dzis nie zrobiłam, bo nic nie wydalam

Nawet wydawanie kasy mi ostatnio nie idzie... Spróbuje popracować jutro
Asiolek - współczuje trudnego okresu z córka. Nie umiem nic doradzić, bo ja to dopiero na etapie 'nie, nie, nie' i pierwszych histerii. Myśle, ze jesli czujesz potrzebę skonsultowania swoich myśli z psychologiem to moze byc całkiem dobry pomysł (ale sama, prawda?) Moze to wszystko jest związane z przyjściem na świat rodzeństwa i próba zwrócenia na siebie uwagi i przekonania sie, ze cokolwiek nie zrobi i tak ja bedziesz kochać i akceptować i nic jej nie zagraża?
Ma_Dunia - to spory plus ciazy wiosna i latem. Możemy sie obgadac owocami, zima pewnie byłby ciastka

Ja sie opycham truskawkami i czeresniami, pyyyyycha
Fiuufiuu - to chyba jakaś slepota ciazowa. U nas drugi tydzien nie ma pani sprzatajacej. Widzę, ze syf, ale jestem oazą spokoju
Karaiwina - słyszałam tylko o tym sprzęcie. Jakby nie chciała zzo, to zgromadziłabym wszystko co moze pomoc

Znam tylko jedna osobę, która miała naturalny porod z własnej woli, zadzwonilam dzis do tej kumpeli by sie dopytac jak dała radę. W szpitalu była z 4/5 cm rozwarciem, urodziła 4,5h pózniej. 2,5h spędziła w wannie. Duża pomoc poloznej. Ostanie pol godziny okrutne, ale to juz tylko pol h

Z 8cm rozwarciem to juz raczej bedą wtaczac na porodowke, bo to juz bol konkret i częstotliwość skurczow niezła
Caltha - suuuuuper