reklama

Sierpniówki 2014

Witam! Kilka ostatnich dni czytałam regularnie, ale nie pisałam, bo jakoś wszystko w biegu a wieczorem nie miałam już siły.
Cały czas po cichu cieszyłam się,że omijają mnie te wszystkie dolegliwości bólowe(oczywiście oprócz masakry pierwszego trymestru) a tu od wczoraj boli mnie brzuch, a właściwie tak jakby skóra obok pępka z prawej strony. Wiem, że temat bolącego pępka był już poruszany, ale nie jestem teraz w stanie tego nigdzie znaleść, więc przypomnijcie mi proszę co pomaga w takiej sytuacji.

Klarak witaj. Gratuluję drugiego synka. Ja prawdopodobnie będę miała drugą dziewczynkę.Ja cieszę się ogromnie, mąż bardziej liczył na chłopca.

reklama
MartuŚka udanej zabawy;) Tylko z tym szoferowaniem to nie najlepszy pomysł...Swoją drogą my też idziemy- ciekawe ile wytrwam...
Asiołek toż to śniadanie króla:p
Natkusia fajne takie odchylenia od normy;)
Caltha oj nie zazdroszczę nocnego sprzątania;/
Koootek witam gorzowiankę;) Wózek Sierpniowej - camarelo- możesz obejrzeć w Nilago! Stoi cały rządek;)
Magda i jak z obiadem? Ja wczoraj zrobiłam chłopski garnek, mając nadzieję że wystarczy na 2 dni, bo na dziś miałam multum planów...ale nic z tego...dziś nasmażyłam cały półmisek kotlecików z warzywami...no nie powiem- mogło by coś na jutro zostać;) Choć u nas się nie praktykuje obiadów dwudniowych...
Lilith nie za dużo tego biegania? I jak to się zjeść nie udało?
Madison to jest najlepsza robota na świecie;)
Amelia ale przygoda;p
Sylwia-k to dobrze!!! Choć nie ma nic gorszego niż odwołane wizyty!!! Truskawy i ja zajadam na okrągło i cena ich coraz lepsza;)
Mexi to byle do piątku;)
Fiuufiuu to nieźle...chociaż mi by mogła się choć na chwilę włączyć taka zlewka-olewka!!!
Klarak witaj;)

Ostatnia edycja:
Klarak Witaj na forum!Gratuluje synka:-)

Asiolek rozumiem cię bo mój tez swiety nie jest i przewrazliwiony często. Jakos probujemy sie dogadać na spokojnie. Wam tez radze ze jak emocje opadaja po burzy to dopiero na spokojnie obgadac sprawe! Trzymaj sie!

Co do Obamy w Wawie to wracaliśmy z mężem do domu ponad godzinę z wizyty na Karowej bo Obama sobie jechal na lotnisko czy cos i qrna musieli pozamykac ulice, objazdy porobic i korki jak cho...ra! A teraz deszcz mnie zmoczyl bo wyszlam po mlodego z parasolka, ktora od razu musialam wyrzucić bo zepsuta sie okazala!

Zdrowka wszystkim z bolami gardła, ucha, pempka itp.!

Widać My sprawdziłybyśmy się jako królowe matki :) choć ja teraz od syna dostałam pozwolenie że trzecie dziecko to już może być dziewczynka...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry