reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ewaelinka nie bądź taka, zaczekaj z porodem na pozostałe;-)

Ja wróciłam z prawie 2-godzinnego spaceru i zakupów z koleżanką- jestem jedną lepiącą się kulą :-) Mam dziś niezły maraton. O 15:30 warsztaty zdrowej szkoły rodzenia, a o 19:00 szkoła rodzenia, do której zapisałam się z mężem w tamtym tygodniu. Nie mam zielonego pojęcia jak ja to zniosę. Najgorsza ta po 15:00, bo w drugim końcu miasta:eek: A mój samochodzik klimy nie posiada...
Ale ten... kupiłam sobie jedną koszulę do karmienia- uwaga- rozmiar S :-D szał ciał. Jakieś poporodowe majtki dokupiłam i podkłady. Powoli kompletuje wyprawkę:-)

Ewaelinka trzymam kciucki, oby to jeszcze nie bylo to.. &&&
Ja rowniez dostalam skierowanie do szpitala z powodu cukru. Wlasnie pakuje torbe o ruszam razem z m. Przeraszam ze sie nie odniose do innych dziewczyn, postow, jak bede w szpitalu to poczytam wiecej.

Asiołek to potrzeby co do pogody mamy zbliżone.
Ewaelinka trzymam kciuki, musi być dobrze.
Izis86 gratuluję zdanych egzaminów

A ja leżę, próbowałam zasnąć, ale niestety nie mogę, cosik mnie pobolewa prawe biodro i ta duchota, niech już się skończy.

Ostatnia edycja:
Ewaelinka - oby nieeeeee! Czekamy na info, ze powstrzymali akcje!

Angie - współczuje samopoczucia, oby to było krótkotrwałe.

Ja ochłodzenie tez nie chce. Nie muszą byc upały, ale niech chociaż bedzie powyżej 23-24 stopni, przecież to czerwiec, a ile ich mamy w roku? ;)

Madison ja pójdę na kompromis teraz niech będzie zima a potem ciepła jesień, lato wiosna i znowu lato :) jak już dzieci będą z nami :))))

reklama
Justyna, do szpitala??? :O przecież nie miałaś tragicznego tego cukru... to ja też powinnam leżeć? Bo miałam gorszy :/ niech Cię szybko puszczą.

Ja nienawidzę upałów. Za jakieś 1,5 godz muszę wyjść z domu na tę konsolację i już mi niedobrze. Ciśnienie mam dziś 95/60...

Do góry