reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Witam czwartkowo;)
Katrina wszystkiego najlepszego!!!:*
Gorgusia to rewelacja:)
Caltha mi nogi nie puchną, ale może dlatego że ja codziennie rano smaruje zapobiegawczo właśnie tym kremem z bielendy o którym wspomina Amelia;) Kupuję go w rossmanie za grosze;)
Carine jak widać pierwsza, bo coś nam ranne ptaszki szwankują...
Anna mam nadzieję, że to z braku czasu, a poza tym wszystko ok!;)
Ewaelinka wypoczywaj;)
Justyna może dziś;) Albo chociaż jutro, bo skoro wszystko ok to szkoda żebyś przez weekend leżała.

Pochwalę się, że wczoraj byłam na warsztatach dla mam w ciąży...tak tak, znowu;)
Było fajnie!!!
A dziś planowo kolejny miły dzień...oby;) Jeśli wyjdzie to się pochwalę ;)

reklama
Martina stowka! Oby cię sie w życiu powodzilo ;-)
Ja witam sie porannie. U nas zimno(20stopnj) czyli w końcu da sie żyć, ekstra!

Odpisze wam potem, bo póki co jestem tak głodna,że szok. Inka od rana buszuje i zaczyna być to uczucie bardzo bolesne...

Caltha to jeśli dasz radę to udaj się do apteki. Tam mają całe zaplecze kremów na Twoje bolączki w ciąży;) Coś powinny polecić;)
Tylko nie wiem, czy Twoim stopom takie kremiki pomogą... Ale warto spróbować;)

Witam jak ja za wami tęsknię. Mam nadzieję że już uda mi się być na bieżąco.
Katrina - spóźnione ale szczere życzenia :) zdrowia i szczęścia
gorgusia- gratulacje dla syna. Dzielny duży zuch
Justyna ja na zgagę ciągle żuję migdały. Mi przynosi to ulgę
Natkusia- wytrwałości kochaną tak niedużo ci zostało
Ewaelinka- wiem jak źle się śpi w obcym łóżku szczególnie teraz kiedy nawet w swoim ciężko znaleźć wygodna pozycję. odpoczywaj ile możesz.
Wiem że mam ogrom zaległości obiecuje że nadrobię i postaram odnieść się do większości. W tym nowym mieszkaniu (które jest super to tak na marginesie) nie mam jeszcze routera i nie mam internetu w swoim laptopie a z telefonu same wiecie jak ciężko wszystko ogarnąć.
Buziaki na nowy dzień :)

Ewcol witaj;)
Cieszę się, że jesteś zadowolona z nowego M;)
Mi akurat aplikacja w telefonie ułatwia sprawę, bo jak tylko mam chwilkę to zaglądam!;) Z laptopa po całym dniu już bym nie nadrobiła... Tobie też może być ciężko nadrobić zaległości, więc już chociaż bądź z nami na bieżąco;)

Hej dziewczyny.a ja mialam przez dwa wieczory przygody z cisnieniem.wyladowalam na ip z 175/100.kazali mi jesc dodatkowa tabletke zrobili ktg i do domu jak mi u nich spadlo.postanowilam zasiegnac porady innej lekarki i wlasnie sobie czekam w poczekalni na wizyte.wykonczy mnie psychicznie to moje cisnienie.wybaczcie te smęty od rana ale juz sama nie wiem co mam robic.nic na to ch...ne cisnienie nie pomaga.ani ruch ani lezenie :-(

witam się i ja :-)

gorgusia gratulacje dla synka :-)
ewelinka wiem jak to ciężko jak spać nie da rady :tak:
katrina 100 lat :-)

ja zaraz śmigam do mamy,przejazdem będzie kuzyn mój,więc jadę pogadać troszkę,wrócę i muszę jeszcze pranie wstawić małego-nie dość ,że mam już całą szafkę to wczoraj siora zadzwoniła ,że kumpela nasza zostawiła dla mnie ciuszki u niej -2 worki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-nie wiem kiedy Antosiek to wynosi :szok: :szok::szok:

wczoraj jeszcze zakupiłam dwa komplety małemu-tak mi się podobały ze nie mogłam sie oprzec :-D

4059741500.jpg

4306870566.jpg

Matka wariatka normalnie :-D

Załączniki

• 4059741500.jpg
    4059741500.jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 108
  • 4306870566.jpg
    4306870566.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 56
Witajcie!
Przespalam cała noc, 6h bez pobudek. Wyczyn, ze ho ho.
Wczoraj zrobiłam 5 dużych pralek prania, jeszcze drugie tyle chyba z tego bedzie. Ale chce ogarnąć wszystko do 6m. Jutro przyjdzie pani i bedzie prasowac, całe szczęście, za chłodniej, bo miejsce do prasowania jest na poddaszu.

Katrina - STO LAT w szczęściu :)

Monia - kto jak kto, ale Ty raz na jakis czas spokojnie mozesz nie odpisać nikomu :)
Wspolczuje kiepskiego dnia. Niezła kumulacja. Grunt, ze kawa byla zimna, to dopiero bylby problem... Dzis bedzie lepiej! U mnie tez wczoraj yło do doopy raczej, widać cos wisiało w powietrzu, oprócz komarow ;)

Justyna - no to weekend w domu :)

Gawit - niezły sąsiad sie Wam trafił. Tez bym trzymała synka z daleka. Kurcze troche to smutne, ale jak sie ma dzieci to pewne uprzedzenia czy stereotypy sie uaktywniaja.

Stokrotka - współczuje. Zeby juz był wrzesień i wszystkie rozpakowane...

Druga ciaza obdarla mi ten stan z romantyzmu...

Ewcol - no to sie ogarniaj i wracaj tu :)

Gorgusia - gratulacje dla synka :) Moj wola kupa czt bardziej 'kopa', ale jak juz jest po wszystkim. Na poczatek musze sie tym zadowolić :)

Caltha - najważniejsze zeby te obrzeki były solo - bez nadciśnienia i białka w moczu. Wyobrazam sobie, ze masz tego dosyc.
Mnie złapalo siedzenie całego ciała. Jak sie podrapie nieoparznie gdziekolwiek to potem moge tak drapac i godzinę. Nie wiem czy sie to kwalifikuje do tych prób watrobowych, zapytam jutro.

Miłego dnia! Spokojnego i wesołego :)

Czesc dziewczyny,

Na wstepie:

Katrina wszystkiego najlepszego :)
Ewaelinka spij ile sie da :tak:

Anna ale wszystko ok?

stokrotka83 trzymam kciuki za wizyte i za opanowanie tego cisnienia!

magda super te ubranka :)

A ja od rana pierwsze co musialam zrobic to napic sie coli
:confused: Nie wiem co mnie tak napadlo, ale normalnie nie moglam sie powstrzymac! Dobrze, ze maz mial w domu puszeczke :-D Dzis wielkie pranie i sprzatania ciag dalszy, bo wczoraj nie podolalam :confused2:

reklama
Dzień dobry
W końcu ochłodzenie, wreszcie wyjdę z domu :D

Stokrotka, współczuję :/ uważaj na siebie. Ja ciśnienie mam zawsze niskie.

Madison, super, że noc przespana :) gdzie Ty masz miejsce, żeby tyle prania powiesić? Chyba, że masz suszarkę bębnową?

Magda, liczne komplety, gdzie kupiłaś? Też bym takie chciała :)

Do góry