reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Ja po drzemce mhm :-) burza u nas przeszła masakryczna!

MADISON &&&&za wyniki!

JUSTYNA z żylakami nie pomoge ale słyszalam ze mozna to wyleczyc a jak nie to cc..

MONIA faceci.. no i hormony bo to sa dwie rzeczy przez ktore placzemy :sorry2:

MARTUŚKA moze zadzwon do lekarza!

LILITH ja dostalam normalna dawke sterydow tak jak Ewcia (2 zastrzyki) ale u mnie one nie zwiekszyly masy Wojtusia no chyba ze jakbym ich nie dostała to byłby jeszcze mniejszy? Odpoczywaj :*

EWCIA mam nadzieje że sobie smacznie śpisz i nic sie nie dzieje ;-)

reklama
Dziewczyny jak nic nie robie to nie boli ale jak tylko zaczne sie schyla albo dluzej chodzic to tak kluje jakby pod koscia z lewej strony przy pachwinach.. ehh w poniedzialek przychodzi polozna to jakos wytrzymam i jej zapytam

edit: dziewczyny a takie pytanie z innej beczki. Do kiedy zamierzacie prowadzic auta.. bo sie tak zastanawiam :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny spalam do teraz i moj m. Przywiozl mi czeresnie dalej nic mi nie daja tylko monitoruja
Sterydy dostalam dwa razy -to chyba starczy ? Czy mam sie upominac jeszcze ?

MartuŚka92 ja mam zamiar prowadzić auto dopóki będę sięgała do pedałów i kierownicy :-), a to chyba już nie długo bo ja z tym oszczędnie zbudowanych jeżeli chodzi o wzrost. A tak na poważnie to już mam niewielki problem jak wysiadam z samochodu, ale to bez względu czy jako kierowca czy pasażer.

Ewaelinka odpoczywaj ile się da i smacznego, oj pojadłabym czereśni, ale mi się skończyły.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
U nas pogoda w kratkę. dziecko moje było dziś dla mnie mega łaskawe i dało mi się zdrzemnąć półtorej godziny :szok: sama w tym czasie rysowała dla mnie laurki :szok: i bajki oglądała. kochana jest. mąż w pracy dziś siedzi, tzn. nasze auto przed wyjazdem naprawia. zaraz muszę małą w auto wsadzić i jechać gdzieś po arbuza i czereśnie ;-)

Ewaelinka wagę mała ma super! co do sterydó to chyba wiedzą co robią więc myślę, że jakby była potrzeba to daliby więcej!

Madison jak wyniki?

Martuśka92 w ciąży z Martyną prowadziłam do ostatniego dnia i teraz mam taki sam zamiar :-)

natkusia ja też po drzemce. jak Twoja samopoczucie?

Lilith oj widzę, że u Ciebie ciężki dzień. współczuję i poprawy życzę

justyna919 pewnie, że pogadaj z lekarzem. u mnie z takimi żylakami dziewczyna miała cc

Anna :* czekamy tu na Ciebie

kahaka ja również gratuluję 33 tc! już niedługo

Katrina ja mam 0-3 lub 56-62. nie mam miejsca na inne więc będę później na bierząco kompletowała

No nic! pakuję małą i jedziemy do sklepu. pochmurzyło się znowu okropnie! zaraz będzie lać jak z cebra :no:

Ja nie ma nawet prawka a gdybym miała nie prowadziłabym od samego początku :-D podziwiam Was za to, że jeszcze dajecie rade :tak:

Natkusia przyznam, że co do tej wagi to pewna nie jestem, ale steryd z jednej strony to steryd i po nich się tyję, więc i jest szansa, że maluszek szybciej wagi nabierze. Chyba jak Domiś dostawała sterydy to była rozmowa na ten temat.
Ewaelinka, nie mam pojęcia. Nie upominaj się, o nim na pewno wiedzą co i jak, jak się przejmujesz to zapytaj ile takich dawek sterydów powinnas przyjąć i to co już dostałaś jest dla malutkiej wystarczające. Dobrze, że udało Ci się zdrzemnąć, teraz smacznego życze :tak:
Martuśka ale to Cię w kości boli czy obok? a nie spojenie czasem? czy przykurcze w pochwie a promieniują? Niestety nie wiem jak się objawia rwa kulszowa, ale wtedy to chyba podobnny ból jest?? bidulko, odpoczywaj jak możesz.

Madison masz już wyniki??

Gawit miłego dnia i smacznego, sama dziś bym zjadła arbuzika mniam :D

Kurcze, nie ma tych wyników w systemie. Pewnie na recepcji sa, bo wyraznie mowili, ze dzis, ale choć to tylko 3km to nie czuje sie na siłach na wycieczkę, a M kurcze nie jest upoważniony.
Denerwuje sie troche.
Większość dnia przelezalam, spora czesc przedrapalam, na szczęście nie tylko dłonie, to mnie pociesza.

Moj synek dzis powtórzył pierwszy raz przekleństwo (od ok 2 tygodni powtarza wszystko). Padło na kur... Mentorem był sam tatus za kierownica :)

Asiolek - kciuki za super wizyte i zielone światło na Mazury!

Lilith - a Ty taka mobilna i ciagle w ruchu i wszystko to komunikacja publiczna?
Wysoko sobie stawiasz poprzeczkę. Ty i nierobstwo?!?! Ciagle cos robisz i to raczej duze rzeczy, a raz na jakis czas to trzeba odpocząć, moze organizm daje Ci takie sygnały, ze czas zwolnić i dac sobie troche czasu na nicnierobienie.

Martuska - ja w 1. ciazy prowadziłam do samego końca, w tej tez jeżdżę. Fotel mam tylko tak mocno rozłożony.

Ewaelinka - dobrze, ze troche odpoczelas. A jak Ty sie psychicznie trzymasz?

hej

Martuska ja zamierzam najdalej do jutra auto prowadzic:-D bo jutro ostatni raz na uczelnie a tak to nie mam gdzie jeździc bo w miasteczku wszystko na miejscu a jak na dalsze zakupy to zawsze z mezem jade i on wtedy prowadzi,ale gdyby trzeba było to bym do końca jeździła;-) dla mnie to nie problem;-)
ewelinka a to ci mała uparta, jak nie trzeba to sie pcha a jak lekarze pozwalaja to fakera wystawia:-Dmoja tesciowa dzis zrobila galaretke z czeresniami i jak zobaczyłam pływające robale to podziekowalam a galaretki wszystkie poszly do koszalina....i juz chyba w tym roku czeresni nie tykne:-D lepiej jak człowiek jednak nie wie co je;-) a wy każdą czeresnie sprawdzacie czy nie? bo ja wczesniej nie sprawdzalam...:baffled:

ja juz po egzaminach, dwie 5 wpadły:-)..., Telefon i wujek google dały radę:-D
i kupiłam sobie fajne pudełka w pepko na kosmetyki dla malucha bo mi się w szufladzie nie mieściły a jeszcze nie wszystkie rzeczy mam i potrzebowałam zrobić miejsce;-)
mebelki ustawione, także na zamknięty wrzuce zaraz zdjęcia (przy okazj pochwale się nowym salonem:-p);-)

Asiołek przed pierwszym wkłuciem walczyłam ze sobą 20 minut. ciężko wbić sobie igłę nawet taką cienką w brzuch. Teraz już jest ok no i cukru są w porządku a to najważniejsze. W końcu pozwoliłam sobie na truskawki z cukrem i śmietaną :)
Tobie życzę super wyników i udanego wyjazdu na Mazury

reklama
Martuśka92 mi to wygląda na ból spojenia łonowego tez takie coś miałam przez jakieś 3 tyg,, najgorzej było jak leżałam lub przewracanie się z boku na bok. Na pewno nie jest to rwa kulszowa, bo przeważnie ból przy dolnym odcinku kręgosłupa mi promieniował na pośladek i na nogę do kolana, co powodowało ból przy chodzeniu przede wszystkim. Ból był potworny.

Madison to zdolne macie dziecko :-)

Asiołek to Cię wzięło o tej godzinie na obiadowe dania.

carine ja kilka lat temu jak robiłam kompoty to też wypływały robale z czeresni. I od tamtego czasu kompotów nie robię a w czereśnie nie zaglądam, bo jeszcze coś bym znalazła:surprised:. Po prostu jem i nie sprawdzam:-)

ewcol to są plusy insuliny można sobie na pewne rzeczy pozwolić.

Ostatnia edycja:
Do góry