reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Ewelinka, super, że wypuścili Cię do domku i jeszcze rodzice z WÓZKIEM przyjeżdżają!!!! :-) Twój Weekend!!!! Zasłużyłaś!

Ja dalej sama leniu****ę. Z jednej strony, fajna błoga cisza. Z drugiej, tęskno za chłopakami. Ale jeszcze tylko 3 dni i wracają ponoć nieźle opaleni. A przecież co roku to ja zawsze byłam pierwszym MULATEM w rodzinie!!! Teraz bladzioch z sińcami pod oczami :no:
W piątek idę do lekarza z Medycyny Pracy, żeby mnie przywrócił do pracy - zdziwi się widokiem kobiety w ósmym miesiącu, która wraca do pracy :szok:

a czemu wracasz do pracy na sam koniec ciąży? bo przeoczyłam jeśli już o tym pisałaś

Ewcia odpoczywaj!!!!! zasłużyłaś

Natkusia i pozostałe mamy śpichów - zazdroszczę! Moja Martynka do śpiochów nigdy nie należała. Jako niemowlę miała 3 drzemki po 40 minut każda :szok: z zegarkiem w ręku.

O chłop wrócił z pracy więc trzeba się ruszyć od kompa :-D

reklama
Już zjadłam paczkę krakersów a tu jeszcze jedn mecz mnie dziś czeka.... no i mam jeszcze wafelki ihihihi i chipsy :)))) oraz Warkę Radler :) jak na przysłowiowego chłopa przystało hahahahahaha

A ja musze kibicować bez pogryzania i dogadzania sobie.
Ta dieta watrobowa wymusiła na mnie zdrowsze odżywianie sie :)

No to Hiszpania dzis ma mega wazny mecz, skąd my to znamy? ;)

Czy jest ktos kto kibicuje Chile?

Czym ratować sytuację? DZIEWCZYNY chyba dorobilam się anginy :-( Mam na wyjeździe tylko *spam* do ssania,uniben do psikania toalety i sok malinowy . Boli :-(

A te takie psikacze do gardła ? Wydaje mi się, że ktoś tu je stosował. One fajnie łagodzą, mi pomagała nawet ta "tańsza wersja", tylko nazwy nie pamiętam :/

reklama
Do góry