reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Ależ się dzisiaj dzieje...

Madison...bedzie dobrze, szkoda tylko że to Was kosztuje, ale na dzieciach się nie oszczędza.

Gorgusia...chyba pól Londynu a nie Warszawy;)

Anna...czekamy na rozwój akcji..może w połączeniu z nocnymi skurczami coś ruszy.

Asiołek...mój od 2 tyg ma podagrę. Przyczyna choroby ta sama co u Twojego tylko gdzie indziej umiejscowiona. Tak więc kuleje, stęka, jęczy więcej niz ja. No i niestety restrykcyjna dieta.

Na mnie piłka tez nie działa. Tylko ulgę w kręgosłupie czuję. Bavarię jablkową pije w te upały po 3 dziennie i tez nic.

Ewaelinka...kciukam za szybkie rozwiązanie.

Afja... Czy mi się wydaje czy Ty też będziesz uderzać na Żelazną?

Ostatnia edycja:
reklama
Ania nie smutaj. Widocznie musimy być cierpliwe i czekać aż dzieciaczki same zechcą wyjść. Mój póki co zaczyna wygibasy- chyba nici z porodu dzisiaj;-)

Oj ale się działo! tyle mamuś w czwartek :-) super dziewczyny

Biżuteria przy cc - u mnie kazali wszystko ściągać, tzn. łańcuszek, pierścionki, kolczyki

Przepraszam, że się do Was nie odniosę, ale ledwo żyję! ostatni dzień m-ca w firmie bywa bardzo cieżki ;-) więc jestem dziś wypompowana ;-)

Dobrej nocki

Ania miałam nadzieję, że olej pomoże. Widocznie jeszcze nie czas.

Dobrej nocy ... Jestem baaaardzo zmęczona robieniem niczego...

Afja...no jeszcze ja i Ćwikła zostałyśmy do wspólnej poporodówkoej imprezy na Żelaznej, bo Gorgusia się wyłamała, albo przetarła szlaki, jak kto woli;)

reklama
Aniu pamietasz mialysmy byc razem to licze na to ze bedziemy i wierze gleboko ze olejek sie sprawdzi :-) :-*

Dziekuje dziewczynki za kciuki na pewno sie przydadza i prosze o jeszczeeee bo strach paniczny mnie ogarnia :-/
Ja juz po pierwszym ctg i skurcze sliczne regularne dostalam jakis czopek zeby ulzyl bolowi i rozluznil dodatkowo szyjke ,welfron juz tez w lapce ----zastanawiam sie czy wreszcie sie ruszy samo czy bede potrzebowala jutro pomocy ??
Wlasnia wychodzila do domu jedna hebamme i mowi do mnie ze wraca jutro popoludniu i jak mnie zobaczy jeszcze na porodowce to mi kopnie w tylek takze jestem dobrej mysli i chcialabym sie juz Wam chwalic .....
Caluje wszystkie :-*
Napisze po wieczornym macanku czy cos sie rozszerzam

Do góry