Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny wiem ze czesc z Was na etapie remontow przeprowadzek itd ale te pozostale to co robia? Bo mnie nuda i siedzenie w domu juz dobija..
Seriale mi sie pokonczyly na czytaniu ksiazek nie moge sie skupic.![]()
No wlasnie ja zawsze myslalam ze jak bede w ciazy sobie nadrobie wszystko, poucze sie jezykow. Zrobie album ze zdjeciami i takie tam a tu brak samozaparcia. W ciazy jakos ciezko mi sie zbobilizowac do samorealizacjipolcia ja w pierwszej ciąży zrobiłam swoją ,,książkę kucharską". Pozbierałam w całość ulubione przepisy z internetu, pogrupowałam, sformatowałam i potem to drukowałam i mam w segregatorze ładnie uporządkowane. W razie masowej awarii internetu nie będę w czarnej d....
Poza tym uczyłam się szyć na maszynie, ale szybko kręgosłup mi wysiadał, więc potem szkoliłam trochę swój angielski, robiłam jakieś kursy przez internet (za free oczywiście). Planów miałam wówczas znacznie więcej
To prawda, żę siedzenie w domu rozleniwia, przynajmniej mnie. Jak chodze do pracy to więcej rzeczy ogarniam![]()