reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Jaspis no nieźle ja mam to samo teraz w sobotę....mąż cała noc w pracy i nie ma szans na zastępstwo. Siostra wyjeżdża nad morze w piątek a w czwartek wraca więc jak coś to mąż będzie aby zająć się synem. Poprosiłam dziewczynę z przedszkola jej syn bawi się z moim że jak coś to mi go odbierze aby mąż był że mną... Najgorzej jak w nocy złapie... Budzić syna i go dawać do innego miejsca, ale już mu mówię i tłumacze.
Byłam wczoraj na ktg, skurcze były ale niebolesne i nieregularne. W nocy też mnie.meczyly potem zasnelam. Teraz też zaczyna się brzuch stawiać i lekkie bóle przy tym są...może się rozkreci... Albo tylko przepowiadajace...

Hej
Przekazuje wieści od Anezram. Jest w szpitali bo ma skurcze, 35 tc. Maly ma 3kg, czeka na drugą dawkę sterydu na plucka. Jak się nie uspokoi to lekarze pozwolą jej urodzić i może juz wyjść do domu z maluszkiem. Trzymajcie mocno kciuki

Samych spokojnych i szybkich porodów życzę :)

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze ale wiesci to trzymamy kciuki za anezram mały juz sporym chlopakiem jest takze da sobie na pewno rade :)

Ja zaraz ide na dzialke lezec na lezaczku i jeszcze korzystac. Co do skurczy to mam wrazenie ze sie uspokoily bywalo tak ze mialm z 10na dzien a teraz gora 3. Jakies to nielogiczne:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry