reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ale sie rozpisalyscie. Kamcia super ze juz na swoim i ze wkoncu sie urządziliście. Lozeczko z dusza;-) tylko pozazdrościć! Mamakulka u mnie golenie tez nie wyszlo, ja nie ma siły juz sie na tym skupiać jakos bardzo, nawet noe chce brać lusterka i patrzeć co ja tam odwalilam;-) aniolkowamama super ze Kubus juz moze wyjsć ze szpitala, jakby nie było będziesz sierpniowka;-) dużo zdrowka życzę;) ja dzisiaj gości mam do jutra i padam na twarz, to juz nie to co kiedyś.. Jestem tak zmęczona, nogi spuchnięte dobrze ze chociaż M. Trochę pomagał bo nie wyobrażam sobie;) mi czop odchodzi juz 3dzien i zaczynam sie martwić czy na koniec jakieś infekcji nie złapałam;-/ jak to sprawdzić? Wizyty juz nie mam, nic mnie nie piecze nie swędzi..

Az musiałam wejść w sierpniowe maluszki i faktycznie 6 juz jest z nami :-) gratuluje happymama, Beata i moniczka!!

To teraz ciekawe, która bedzie następna :-) juz sie nie mogę doczekać!!! Ja tu juz jak na szpilkach od 2 miesięcy czekam na wasze pociechy :-)

Udało nam sie zdarzyć ze wszystkim i pokoik czeka na Kubusia. Jeszcze wózek jedzie z Polski ale mysle ze na poczatku sie nie przyda. Dzisiaj wlasnie moj mąż robi pępkowe i mam masę chłopów na grillu a ja sie relaksuje na bb. Ostatnie noce relaksu.
Spędziłam juz dwie noce z Kubusiem w jednym pokoju w szpitalu wiec wiem co nas czeka :-)

Aniolkowa, super że nareszcie do domu.
Kamica no pięknie łóżeczko i zazdroszczę że już przeprowadzeni, u nas na budowie spektakularnych postępów brak.
Mamakulka, ja golenie odpuscilam, jak przyjdzie godzina 0 to męża poproszę.
Latika, mnie powrót do pieluch też nie napawa optymizmem, jak teraz w szpitalu patrzę na te nowo wyklute maluchy to mnie przerażają, są obłędnie małe i kompletnie nie wiadomo o co im chodzi.
Agata mi też czop odszedł i zastanawiam się czy to coś oznacza, nie pamiętam jak to było w poprzedniej ciąży.
A dziś mi się śniło ze urodziłam w domu i to było kompletnie bezbolesne i nic oprócz dziecka ze mnie nie wylecialo. A dzidzia była już taka spora, patrzyła przytomnie i się usmiechala, czyli kompletnie odwrotnie niż było będzie w rzeczywistości. Moja głowa chyba idzie w jakieś wyparcie nieuniknionych faktów, a spać nie mogę bo jakieś lekkie skurcze mnie obudzily, ale pewnie zanim podepną ktg to wszytko się uspokoi.
Strasznie zazdroszczę wszystkim które mogą się rzucić w wir sprzątania, ukladania itd, mi tego bardzo brakuje, bo na tym szpitalnym leżeniu czas się potwornie dluzy.

Dobrego dnia sierpnióweczki!

Ostatnia edycja:
aniolkowa faktycznie ze szpitala z kubusiem troche jak sierpnioweczka wyjdziesz :)

dziewczyny z planowymi cc napiszcie mi jak chcecie terminy to wpisze w kalendarz zeby bylo wiadomo kiedy sie z wami stresowac i trzymac kciuki

dzisiaj ostatni dzien lipca! :D

anpio mi tez jak sie sni moje swiezo urodzone dziecko to juz ma dlugie wloski albo raczkuje albo gada :d w jednym snie wygladala identycznie jak ja teraz z buzi haha robilam fotki jej i sobie i pokazywalam, zeby roznic szukac :D

Ostatnia edycja:
Aniołkowa super że jeszcze chwila i będziecie w domku! :-) Jeju ja już nie pamiętam jak smakuje grill ani seks :p liście malin hmmm... A siemię lniane? Mój mąż kiedyś wyczytał że może wywołać skurcze. wiecie coś o tym? Pamiętam jak mi robił te kleiste napady na chorubsko na początku ciąży to czytał gdzieś.

Co do snów to mi się śni też już to i owo. Ostatnio dawali mi znieczulenie w kręgosłup:p miałam się rozluźnić a ja odwrotnie :p
Ja ostatni raz paznokcie malowałam na Boże Narodzenie :p

Papercut jak dotrzymam do czwartkowej wizyty i doktorek podejmie decyzję z terminem cc to dam od razu znać. Chyba że wyląduje wcześniej na porodówce i wyjdzie wszystko na spontana... Coraz wyraźniej chyba moja macica trenuje...niech kurde poczeka dzidzia bo ja chce mojego doktorka! :p

reklama
magdalena tez cos o tym siemieniu czytalam, ze skurcze wywoluje ;p ja nienawidze miec niepomalowanych paznokci ciezko mi bedzie w szpitalu te pare dni z niepomalowanymi :D

u mnie tez sie wyciszylo, brzuch mnie ostatnio przedwczoraj bolal a nie jak wczesniej pare razy dziennie i to niedlugo wiec raczej dotrzymam

Do góry