reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
sierpniówka ja bardzo byłam chetna by urodzić i w nocy ale niestety na noc skurcze prawie całkowicie zaniknęły :| poranne ktg podobno dziwnie wyszło, szkoda tylko że nie powiedzieli o co chodzi, zaproponowali tą próbę oksytocyną więc może coś jest na rzeczy. Ze mną na sali jest dziewczyna 2 dni po terminie której skurcze sięgają 99% i wypuszczają ją do domu! :o

Mika powodzenia.

Kamcia mój syn tez nocny marek! W dzień śpi jak salony i tylko się budzi na jedzenie a w nocy oczy jak 5 zł i się patrzy na nas ;D

Ja miałam ten termofor z pestek wisni. Chciałam na sobie użyć, kazali wstawić do mikrofalówki i zrobiłam według instrukcji i wyszłam siku. Jak wróciłam to sie palil :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam za was kciuki żeby się te porodu zaczęły ;)

Ja mojej pracowałam pieluszke i ciepła przykladalam do brzuszka, moja jak ulewa to i noskiem idzie, położna mówiła że jest dużo powietrza i dlatego ulewa i nawet podczas karmienia jak mała jest niespokojna to podnosić do góry żeby się odbiło i dalej karmić. Często zmieniać pozycje żeby gazy uchodzily i wyżej kłaść. Biedne te maluszki już tak się muszą meczyc, potem znowu ząbki i tak ciągle coś

ja termin dzis. i jakos nic się nie rusza. od czasu do czasu jakis skurczyk ale nic szczególnego. w czw wizyta u gin. jak sie nic nie wykluje to pewnie na przyszly tydzień będziemy się umawiać na wywolanie.

trzymam kciuki mika nich się coś ruszy

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) dawno mnie tu nie było. Ja urodziłam 08.08 :) Lenka ma już 15 dni i jest bardzo spokojna .. jak jej starszy braciszek :)

Poród był szybki. O 18 zaczęły odchodzić wody. O 19 byłam na porodówce (od tygodnia leżałam w szpitalu bo po fałszywym alarmie i ciągłych skurczach nie chcieli mnie puścić :)) jak na złość jak wody zaczęły odchodzić to ani jeden skurcz mnie nie nawiedził. Zaczęły się dopiero o 20tej, a o 21.40 juz Lenka byla z nami :) poród zaliczam do łatwych i mało bolesnych. Większość czasu się smialam z mężem i gadalam takie głupoty, ze polozna miała ubaw ;) jedynie kryzys 7cm mnie zwalił z nóg ;) ale trwał króciutko.

reklama
Mika kciuki trzymam od wczoraj. Nawet w nocy sprawdzałam czy już jest na świecie twój dzidziuś :p
Za resztę też kciuki trzymam i życzę szybkiej akcji ;-)
Anka gratulacje :-) Dobrze że poszło sprawnie;-)
My właśnie jedziemy do mojej mamy. Pierwsza wizyta Filipa u babci :p cud że mąż chciał jechać :p

Do góry