• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No wiec moja dama spala do samej 19 nie moglam nic zrobic dawalam cyca ona miala w buzi i nic. Dopiero jak zrobila dwoe porzadne kupy dwa razy zwymiotowala to w przeciagu sekundy szukala cyca jak sie dorwala to z prserwami okolo pol godz ssala do teraz i zasnela :) ah te nasze malenstwa. Hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie w nocy oczywiście się wyciszyło... Może kilka nędznych skurczy się trafiło ale nie jestem pewna czy to mi się nie śniło :P przed snem dostałam białą tabletkę dopochwową, pewnie na ten stan zapalny no i dziś znalazłam na wkładce blado różowy nalot. Mam nadzieję że skurcze wrócą :/

Moja dopiero usnela, a grasowala od 3.00 ;) nawet nie plakala tylko cały czas jadła i w miedzyczasie ja przebieralam. W dzien za to spi i budzi sie tylko na jedzienie, w godzine sie naje i dalej kima.
Polcia gratulacje córci !! Niezly pulpecik z niej :) moja tez miala tyle wzrostu ale wazyla tylko 3330g.
A wczoraj sie wazylysmy i juz 3435g.
Peper, wspolczuje kolek :( na szkole rodzenie polozna polecala tremoforek z pestek wisni/sliwek ?? Na brzuszek, podobno w niektorych aptekach jest.
A pochwale sie Wam ;) dzisiaj mialysmy pierwsza noc karmirnia bez kapturkow !!! Moze juz sie calkiem bez nich obedziemy, mam dosc mycia ich.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny będę miała próbę oksytocyną by sprawdzić czy małemu dobrze w brzuszku czy chce wyjść . Jak nic się nie zadzieje to jutro mnie do domku puszczą ;) trzymajcie kciuki by się zadziało!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry