Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja odbijam 2x podczas karmienia i zawsze jak facet w barze beknie, jak tego nie zrobie to sie wierci i marudzi widac, ze to powietrze przeszkadza, tylko podniose i beka wtedy
a moja dla odmiany ostatnio w nocy spi 23-3-6-9 a ja z nia 23-3 i potem juz nie zasypiam, jak pomysle jaka bym byla wyspana jakbym do 9 pokimala to az mi slabo, ze nie korzystam ale za nic wyciszyc sie nie moge
hm no od jakiegos czasu mniej wiecej tak samo w nocy spi, godziny sie przesuwaja w zaleznosci jak sie z kapiela i ostatnim karmieniem wyrobimy, moze tez dlatego, ze w sypialni spedza tylko noce jest ciemno, szumia fale z mojego telefonu i generalnie w warunkach jest duza roznica miedzy noca a dniem, w dzien w wozku ja klade zeby miec na oku
Igi zasypia o 20 i budzi się o 00 , 3 lub 4 6 lub 7 i końcowo około 9 jak mąż ma na popołudnie do roboty to ja z synem spie jak on o 20 to ja 21 w łóżku także wyspana jestem