reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Biedna :-( ucho bardzo boli :-(

Moj Kubuś bardzo stęka, praktycznie całą noc i głośno. To nie jest tak, że sie przeciąga i stęknie. On wydaje z siebie dźwięki 3/4 nocy - steki, jęki, skrzeczenie. W zeszłym tygodniu dostał od tego chrypki. W dzien spi cichutko pochrapując ale w nocy jest bardzo głośny

papercut dużo zdrówka dla Ninki, już wiadomo czym tak płakała. :(
Mój Wiktor też dużo postękuje, w nocy jest cała gama różnych dźwięków co nie daje mi zasnąć. W dzień stęka głównie jak mu bąki idą lub mu coś nie pasuje. Zawsze mi się wydawało że to naturalne że noworodki sobie stękają :)
Chyba niepotrzebnie miałam obawy do wychodzenia z małym, zabraliśmy go wczoraj na zakupy - przespał wszystko. Dziś wzięłam go ze sobą na zdjęcie szwów, też przespał :) z każdym wyjściem czuję się pewniej :) ale na wszelki wypadek posłucham waszych rad i chyba zajdę do pepco po dydusia :D
O i nawet uda mi się dziś coś zrobić w domu bo synek ma drzemkę! Nareszcie odżywam :)

reklama
może jedno wiąże się z drugim? W sensie że brzuszek maluszka nie jest przyzwyczajony do niektórych składników...bo mi w szpitalu to dwie położne inaczej powiedziały, jedna że dieta ma wpływ na dziecko a druga że nie bo mleko produkuje się z krwi a nie treści żołądkowej dlatego kofeina i alkohol przechodzą do mleka. I szczerze to nie wiem co myśleć a ciśnie mnie bardzo na pasek białej czekolady :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry