reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Magdalenka jak czytam to aż mi się chce płakać :( okropnie współczuję i trzymam kciuki, żeby ten koszmar się dla Was szybko skończył.

[emoji173]

reklama
mala ma przyklejony zbiorniczek na mocz, czekamy az zrobi siku i dopiero antybiotyk dostanie, strasznie przy wenflonie plakala troche grzebaly az sie udalo..

a ja padam na pysk zjadlam rano kanapke i tyle nie bylo ani czasu ani mozliwosci, czekam az mi moj dowiezie rzeczy dla mnie i malej i jakies jedzenie

przez chwile na laryngologii lezala tam byl elegancki przewijak i umywalka do mycia dziecka jak w szpitalu co rodzilam, jednak przeniesli ja na pediatrie a tu klops nic nie ma, juz dopytalam, ze przewijac mam na lozku jeszcze musze kogos zlapac jak umyc bo jest malenka umywalka do mycia rak i prysznic to ja nie wiem..

jeden plus dla mnie jest wygodne rozkladane lozko z fundacji ronalda mcdonalda

My też mieliśmy woreczek ale wczoraj się nie trzymał i łapaliśmy mocz na 3 próby do pojemniczka :p
My mamy przewijak komode i wannę. To w Poznaniu też czekałam za ciuchami i jedzeniem :-/
Pewnie jeszcze kilka razy będą zakładać wenflon bo długo chyba nie może być w jednym miejscu a i może przestać działać :-/

Kochane wiem co przerzywacie z tym wenflonem co prawda nie widzialam jak mojemu synowi zakladali ale tragedia dla mnie bylo ujzec wenflon i podloczona kroplowke do jego raczki:-( trzymajcie sie kochane jestescie dzielne u nas wenflon byl 7 dni w jednej raczce mial zalozona niedrapke zeby sobie nic nie zrobil z nim

Edit magdalena jestes z okolic Poznania?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry