reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Widzę że masz równe szczęście jak i ja co do teściowej. A co mnie najbardziej irytuje pisanie takich rzeczy na fejsie gdzie wszyscy widzą. Wiesz, że to ona, a nie brat?

[emoji173]

O ja.. przeczytałam teraz.. kulka, współczuję, jak wszystko też biorą do siebie..
Właśnie sierpniówka, jak nawet coś mają to mogli napisać prywatną wiadomość a nie tak publicznie :/

Ostatnia edycja:
Z mężem widzę ze to ona bo teksty jej a młody ma 15 lat i nie wie naeet gdzie się przecinki stawia i o sprawie np puszczanie tej "metalowej" muzyki nie miał pojęcia . Ja na to sram tylko się zagotowalam. Ona mi udostępniła pół domu... hahah za ciężką kasę i do teraz jej ostatnia ratę splacam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mały mi świruje, wstał o 15 i dalej nie śpi, cyc nie działa. Skakalam na piłce 2h było lepiej ale znów wyje. Znów skacze to chwila spokoju... Aaa! Zazdroszczę tym co mają pomoc bez kitu

[emoji173]

mamakulka jakis kosmos oO

sierpniowka strasznie dlugo nie spi, moja jak placze i dlugo nie spi to zawsze kwestia tego, ze chce spac i nie moze zamkniecie sie tam gdzie ciemno i cicho robienie ćśś albo spiewanie (dzisiaj sto lat i hej sokoly hahah nie znam odpowiednich piosenek) pomaga

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś mi się darł po kapaniu przy cycku. Cholera wie czemu. Wkurzylam się i zawinelam go w koc , odpalilam szumisia , smoczek w dziub i hardkor bujanie i w 3 minuty ( dosłownie! ) kima. 19.03 mam spokój.

Z chęcią bym spaliła ze 4 paczki. Z teściowa problem i z mama się też pogryzlam. Ciężko dziś.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

sierpniówka widzę że nasze dzieci to podobne charakterki. Mój też większość dni ma właśnie takich.dziś też od 15 nie spał i dopiero co udało mi się go ululać w ciemnym pokoju z cycem. Ciężko mu jest się wyciszyć i strasznie się zanosi ze zmęczenia a wtedy to już sam się nakreca tym płaczem i potrafi tak ze 2-3 godziny marudzić.

reklama
Próbuję u mnie w kółko idzie aa śpij kochanie [emoji23] ja skacze na piłce bo myślę że to trochę był brzuszek. Zaczyna mnie boleć ten ząb co mam truciznę. kulka Ty to masz, mi ten kokon nie zawsze wychodzi [emoji16] ja na samą myśl o teściowej mam drgawki, jutro zapewne będzie lepiej.

[emoji173]

Do góry