reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No już przeczytałam o tym implancie, mój gin nic mi o tym nie wspominał polecał wielokrotnie spirale, mówił że to fajna sprawa 1200zł ale na 5 lat spokój no i kusi mnie trochę bo ja już dzieci nie chce mieć.

Ja mam truciznę tydzien, jutro jadę kończyć zeba :)

Ja idę 3.10 do lekarza i chce spirale zainstalować ;)

Ja nie pozwalam zasypiać przy piersi bo chce mieć za jakiś czas życie. Nie wiem jak Wam doradzić bo ja nic szczególnego nie robie. On po prostu jest fajny :) kąpiel max 19 , pierś, sen. Do 20 jestem juz wolna :) dziś 19.03 dokładnie , teraz powinnam juz sama spać ale coś nie umiem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że jak się truje ząb i okropnie boli przez jakiś tam czas to się wyciąga truciznę z zęba bo sama tak kiedyś robiłam jak mi kazano ale nie wiem co robić jak boli po takim czasie.
A jak przez ten czas Cię nie bolał?

Ja idę 3.10 do lekarza i chce spirale zainstalować ;)

Ja nie pozwalam zasypiać przy piersi bo chce mieć za jakiś czas życie. Nie wiem jak Wam doradzić bo ja nic szczególnego nie robie. On po prostu jest fajny :) kąpiel max 19 , pierś, sen. Do 20 jestem juz wolna :) dziś 19.03 dokładnie , teraz powinnam juz sama spać ale coś nie umiem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A masz okres czy nie ? Bo ponoć najlepiej zakładać właśnie w pierwszych dniach okresu, ale skoro można zakładać karmiac piersią a wiadomo że z @ to różnie bywa, więc to chyba jakaś bujda

ja się decyduję na tą wkładkę levosert, na 3 lata. Mi kazała przyjść dopiero jak będę miała 3eci okres. Jak będę po drugim zrobić cytologię.

Mi dzisiaj dziecko też wariuje. Nie wiadomo o co jej chodzi. Ciągle ryczy. Je w ratach bo później ryk nawet przy jedzeniu. W końcu na brzuchu położyłam i cicho póki co. Zobacze na jak długo. Mleko od 21 je i nie dojadła jeszcze.

happymama dawno sie nie odzywała, ciekawa jestem jak ona sobie radzi z piątką dzieci
emoji3.png
. Ja sobie tego nawet nie umiem wyobrazic okiełznać taka gromadkę

ja tak dzisiaj jednym okiem zajrzałam na forum Wielodzietni i Happymama tam się udziela :)

juz przechodzicie na wieksze pieluchy? moja dalej newborny i to tak zapinane, ze sie te naklejki dotykaja prawie

my dwójeczki używamy i są w sam raz ;) trójki są od 4kg muszę kupić na próbę o ile są większe ;)

Jutro idziemy na szczepienie i muszę koniecznie zgłosić to drganie nóżek bo dziś to już się wystraszyłam tak mu nóżka drgała aż całym ciałkiem jak jakaś padaczka to wyglądało :( masakra ...
do tego coś mi ulewa cholerka ... nie daję mu więcej niż ma jeść a coś wypluwa to mleczko więcej niż zwykle,
hmm..

reklama
Ja ostatnio jak kupowałam pampersy to zastanawiałam sie nad 3, ale 2 jeszcze dobre i za ta sama cenę jest ich więcej w paczce, a ponieważ co chwile sie przewija maleństwo to ekonomia zwyciężyła [emoji6].
Moja mnie dzisiaj zadziwiła z usypianiem- nakarmiłam, zawinęłam w kokonik, włożyłam do łóżeczka, dałam smoczka, włączyłam na tablecie dźwięk odkurzacza i wyszłam. Myślałam ze bede wracać co chwile albo ze bez bujania sie nie uda. A tu patrzę na kamerce ze przez ok pol godziny przyglądała sie czerwonej lampeczce w kamerce, to sie uśmiechała , to przymykała oczy, otwierała, smoczka wyrzuciła i juz miałam jej iść dać, ale nie płakała wiec zostawiłam w spokoju i sobie spokojnie zasnęła [emoji3] no po prostu cudna.
Wczoraj trzymała ze dwie minuty albo dłużej główkę wysoko leżąc na brzuszku. Wcześniej jak ja dawałam to zaraz był ryk i jakoś to jej nie szło a tu pstryk i z dnia na dzień widzę takie zmiany [emoji3]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry