Ale widzd niektore dzieciaczki pieknie spia. Mamakulka, Ty to masz chyba najlepszy egzemplarz

Spi, je, nie placze jak ma sobie polezec. Moja raczej nie za bardzo chce sama lezec, nawet jak przy niej siedze i zabawiam. Ma moze 1 czy 2 takie momenty w ciagu dnia,ze klade ja i nie placze. Chociaz coraz bardziej lubi lezaczek jak ma odpalona "trzesidupke" jak to moj synek okresla, czyli wibracje. Glowke juz coraz ladniej trzyma, lubi spac na brzuchu i nez problemu glowke obraca z jednej na druga strone. I wlasnie odkladnie na brzuchu jest u mas sposobem zeby dluzej pospala bo tak jak ponosze, odkladam, niby spi a za 5 minut soe budzi. A jak na brzuszku spi to jest spokojna. Ale to tylko w dzien tak robimy, w nocy wiadomo tak jej nie zostawie.
My szczepinie mamy w nastepnym tygodniu i chyba zdecyduje sie na 6w1... Chociaz sama juz noe wiem, poczytam jeszcze i zdecyduje.
Pisalyscie o kupach. U nas dlugi czas bylo tak, ze praktycznoe kazda zmiana pieluchy to byla z kupa

i kilka razy wychodzila na plecach. Teraz jakby mniej "kupna" sie zrobila, ale to nie ma reguly.
Kurcze nie mam czasu zeby wejsc na poczte i wrzucic jakas fotke i Was poogladac. Ja rocznik 85, wiec raczej do starszyzny sie zaliczam, Wy takie mlodziutkie

ale mloda duchem jestem

Milego dnia Kobitki