reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Polcia moja corcia tez ma czasami takie zasinione, mam tate lekarza i powiedzial, zeby sie na zapas nie martwic i obserwowac. Jesli nie meczy sie podczas jedzenia itp to nie ma obaw. Trzeba obserwowac, jak ze wszystkim. Na spokojnie.

reklama
Tak tak ale właśnie nigdzie nie znalazłam czy do każdego karmienia i nie byłam pewna. Będę podawać przed karmieniem po 6 kropel narazie i zobaczymy. Espumisam narazie odstawie. U nas na ulotce 3-4 tygodnie 6 kropel także tak zacznę i modlę się żeby pomogło [emoji120]

Papercut u mnie nie ma już nic. Wczoraj tylko z godzinę miałam plamienie.

Kurde usnelam z młodym i teraz się obudziłam. Na spacerze nie byliśmy a pogoda ładna. Jezu juz się zbieram.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1475155059757.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475155059757.jpg
    1475155059757.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 267
Jeśli chodzi o kp to syna karmilam 13 miesięcy, ale już od 4 miesiaca wprowadzałam stale pokarmy. Na koniec było tylko jedno karmienie na noc i później jakoś naturlnie sam się odstawil. Nie zakładałam nigdy z gory ile czasu bede karmic i z Malwina tez nie zakładam.
Co do smoczka to synek w ogóle go nie potrzebowal. Corka zupełnie inna! Budzi się po chwili od zaśnięcia albo wierci i pcha piastki do buzi. Jak nie dam smoczka to zaczyna krzyczeć. A tak dam smoka na dosłownie moment, uspokoi się, zabieram smoczek i jest dobrze. Wiec malo go używamy, ale czasami jest jedynym sposobem na uspokojenie. Taka ostatnia deska ratunku.
Kontrole bioderek mamy za 2 tygodnie i nidlugo tez szczepienie.
Teraz leci nam 5 tydzień i nie wiem czy skok się nie zaczyna bo noc była słaba i dzisiaj calydzien Młoda niespokojna, nie chce poleżeć nic, tylko trzeba tulic, nosić i zasypia.
W domu ubieram body i jakieś lekkie portki plus skarpetki, jak śpi to nakrywam cienkim kocykiem.

Ja mam kontakt z Magdaleną. Myślę, że nie będzie miała nic przeciwko jeśli opublikuje jej ostatnią wiadomość z wtorku:"
No i jesteśmy załamani. Nie wychodzimy. Kolejny antybiotyk tym razem bactrim profilaktycznie bo ma 1 leukocyt więcej i crp 0,7 a norma 0,5. Hemoglobina też spada. Chcą jeszcze jakieś badania zrobić. Mo i jak się unormuje w tym też ta krew w kupie to nas puści na weekend. Na co nie liczymy bo krew ma ciągle. I znowu nie ma naszej pani doktor.

Nie mam już sił :-(
Ile można jeść zupek z paczki. Żyć na walizkach i w szpitalu. Spać w kratkę i żyć w stresie?"

Wielka szkoda że muszą się tak męczyć :( potwornie ciężka sytuacja..oby wszystko szybko się unormowało i wrócili wszyscy do domku bo i rodzice i dziecko wymęczeni :(

oj biedny Filip i dzielna kobieta z tej Magdy miejmy nadzieje ze szybko lekarze stwoerdza co dolega malemu i puszcza ich do domu z lekami
Co do tego jak mamy wychowuja swoje dzieci czy daja smoka czy karmia ja nie mam nic do tego wolny wybór mi to nie przeszkadza to mama i dziecko maja sie czuć dobrze :-)

reklama
Do góry