Dziewczyny myślę, że wy macie kryzys laktacyjny, Mamakulka i Paper rodziły w tym samym czasie więc może to ten kryzys 9 tygodnia, Sierpniówka 6 tydzień. Za kilka dni powinno unormować się

Zapisałam się do grupy mam ściągających mleko i tam polecają słód jęczmienny i kozieradkę. Ja mam herbatkę lactosan ale sama nie wiem czy pomaga. Zresztą na razie mam pół litra zapasu dziennie więc nie ma biedy

Agata, doskonale Cię rozumiem

matka alergika też człowiek i coś jej się od życia należy. A teraz kp czy ściągasz? Długo chcesz karmić? Ja postanowiłam ściągać co najmniej pół roku, mam nadzieję ze mi się uda.
Mamakulka są antybiotyki bezpieczne przy kp więc głowa do góry, mam nadzieję że szybko przejdzie.
U nas noc ostatnio wygląda tak samo po 20 mleko i sen, pobudka 00-1, potem po 4 i śpi do 8. Musi mieć w ciągu dnia jedna dłuższą drzemkę gdzie przerwa w jedzeniu wynosi4-5 godzin. zresztą zaraz po butli chce spać, marudzi aż nie zaśnie choć na 15 minut. Nie mogę narzekać na synka, jest bardzo pogodny w porównaniu z córką, a i brzuszek już go tak nie męczy, tylko nad ranem strasznie wierzga.