reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja nie wiem jak mozna przyjsc z dziecmi mimo ze zaproszenie bylo bez. Tego samego doswiadczylismy na swoim przyjeciu weselnym. Wszyscy goscie byli zapraszani jako para, a moja chrzestna przyszla z 3 dzieci i tez byl problem co z nimi zrobic. Zenada.
No my tak dostaliśmy zaproszenie bez dziecka to powiedzieliśmy, że nie przyjdziemy. Bo mieliśmy jechać kawał drogi i dziecka i tak nie mieliśmy z kim zostawiać bo rodzice też jechali. Więc nam powiedzieli wtedy że mamy przyjechać z dzieckiem pomimo, że na zaproszeniu nic nie napisali..No ale my im wprost powiedzieliśmy. Hm ogólnie to pisze się na zaproszeniu imie nazwisko pary i wraz z rodzina lub z dziećmi. Jeśli nic nie pisze to faktycznie bez dzieci powinni przyjść.
Uważam jednak osobiście że jeżeli zapraszam parę, która ma małe dzieci to licze się z tym, że oni te dzieci mogą zabrać bo niby co mają niektórzy zrobić z tymi dziećmi w tym czasie. Jeszcze jak pozostała rodzina też jedzie na np. ślub czy też inna imprezę i z dziećmi nie ma kto zostać.

Dziewczyny ledwo żyje i patrze na oczy bol niesamowity wziąłem dwa apapy i trzymam przy uchu gorąca butelkę mąż ma na 7 do pracy i oczywiście nie chce brać wolnego mam ochotę go rozwalić nie wiem jak z dzieckiem sobie dam rade. Moja mama 300 km stąd a teściowej przecież nie poproszę, to chyba drugi po cesarce najgorszy bol jakiego doświadczyłam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka Lepiej. Troche nie rozumiem, w dzień mam flaki i poje 5 minut z jednej i są nerwy wiec daje druga i jakoś się najada ale domaga się co półtorej godziny. w nocy jak nie je 4 h to dopiero mi się piersi robią twardsze i jak je to dopiero czuje, ze naprawdę je i jest ulga [emoji23][emoji23]

Nie wiem, przypuszczam że mam zapalenie ucha zewnętrznego, najpierw mnie kurwwsko swedzialo, że nie dało się znieść , potem spuchlo a teraz apogeum. Cała lewa strona mnie boli i żeby i gardło i szyja i nie wiem mózg , czytałam , że od zalegające wody lub szamponu może się tak dziać mam ochotę skoczyć z okna tyle ze mieszkam na parterze to gowno mi to da.

Najgorsze to ze nie mam ten mój mąż wspaniały zaraz idzie do pracy a ja mam 2 km do apteki. Mam tu jedna kumpele która mi jie pomoże bo facet jej zabrał auto czaisz ? Bo nie chce jej wypuszczać z domu. Ech szkoda gadać chyba sobie strzele w łeb

mamakulka a nie lepiej do lekarza? moze cos na recepte co mozna karmiac?

niech maz nie wymysla bierze wolne a co do parteru mam tak samo zawsze mowie ze mam ochote skoczyc z okna i mieszkac nieco wyzej

sierpniowka u mnie dokladnie to samo tylko wczoraj byl moment ze w dzien co 45min sie domagala, raz 2h wytrzymala to byl sukces

reklama
Facet tej kumpeli chyba lekko zwariowany [emoji23] mąż niech lepiej zostanie bo zapalenie ucha to nie żarty i zaraz możesz się jeszcze gorzej czuć. Musisz coś wziąć na to.
Paper tez w nocy masz normalna laktację ? Ja nie wiem co z tymi naszymi cyckami [emoji23]

Do góry