reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

no karmilam 21:10 potem 2:30 to jakos starczylo jej mleka, 4:45 byl twardy cycek ktorym od 21 nie karmilam ale w sumie mnostwo czasu mial zeby sie tak wypelnic i kolejna pobudka 6:30 to i tak czesto w sumie, ale pierwszy sen dlugi

reklama
Chce iść do lekarza ale nie mam co z Igim zrobić mój pojechał i pl mówi ze postara się zwolnić lekarz na bank mi przepisze antybiotyk wiec butelka jak się patrzy dla małego. W nocy mu dawałam i było spoko nawet zaczęły boleć te cycki a tu to ucho nieszczęsne wyje do księżyca juz nawet nie umiem przecinka postawić. Co mi po tym ze on się postara jak ja się zaraz wykoncze. Od 8 przychodnia chyba nie mam wyboru i musze zapitalac z dzieckiem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No mój od 19:30 do 24 spał , potem do 4 czyli jakieś 3 h i wstał godzinę temu. Czyli dobrze ale w dzień... co chwile ryk o jedzenie. Po piersiach tez widzę, ze ta laktacja w dzień nie taka jak powinna, a niby czym więcej dajesz tym więcej powinno się mieć.

U mnie cycki też miękkie cały czas ale mała twardo ciągnie. Dziś obudziła się o 3 zjadła potem 5 i 6 koniec spania.
Mamakulka pedz do lekarza, bo przy zapaleniu ucha można się osrac z bólu
Zajebiście jak można liczyć na facetów

sierpniowka dlatego daje jak glupia i licze na to, ze zaraz na nawal bede narzekac.. oby no ja nie chce mm karmic za duzo roboty i wywalanie kasy jednak kp megawygodne szczegolnie w nocy klade kolo siebie i karmie nie wyobrazam sobie wstawac i konstruowac w kuchni mieszanki z takim rozbudzaniem bym chyba w ogole nie spala a najgorsze, ze to wszystko moja wina

reklama
Do góry