Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak jestem. Wozek sie lekko prowadzi, ladnie skreca, ma pompowane wszystkie kola. Uzytkuje go dopiero niecale dwa miesiace wiec to moze za malo ale jak do tej pory jest w porzadku. Oby tak dalej
Ja mam Anex Sport i na razie nie mam na co narzekac. Ze wszystkich wozkow, ktore ogladalam jest najporzadniej wykonany (czesciowo w eko skorze). Jest tez bardzo miekki, ma dobra amortyzacje. Znajdziesz te Anexy chyba tylko w sklepie "Dudek dla dzieci" na Woli, mozna je tam potestowac jakbys chciala
Na "miescie" widze duzo Jedo Fynn. Ja kupilam ten Anex w dzien porodu i juz nie mialam kiedy Jedo obejrzec, ale na pewno latwiej bedzie dostac uzywany Jedo.
Ja z bebetto jestem zadowolona i jeśli chodzi o stelaż to Igi jest trzecim dzieckiem który go używa i będzie używał spacerówki. Gondola nowa. Po siostrze mam a jak pęknie to kupie coś i tyle hehe