sierpniowka
Fanka BB :)
To widzę, ze nie jestem sama [emoji23] sama wiadomość to wiadomo wspaniałe uczucie ale ciąża i poród masakra jakaś [emoji23] i ja właśnie chce mieć więcej dzieci i nie wiem jak to zrobię
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana dobrze ze nie jestem sama z cc podczas naturalnego a juz myslalam ze tylko mnie to spotkala z naszej grupy u mnie po 13h porodu malemu zaczęło tetno uciekac i zdecydowali o szybkiej cesarce a dodam jeszcze ze nie spalam 29 h bo skurcze wziely mnie jak kladlam sie spac :-( no w ciazy bylam bardzo nerwowaPaper doskonale Cie rozumiem. U mnie tez ciezko bylo. W trakcie ciazy ciagle cos sie dzialo. W trakcie porodu po 18 godz malemu serduszko zaczelo zwalniac wiec skonczylo sie cesarka. Wsxystko w ogromnym pospiechu. Dla mnie to bylo traumatuczne przezycie, straszny stres. Zaraz po porodzie myslalam sobie ze koniec i ja wiecej dzieci na pewno miec nie bede bo drugi raz nie mam zamiaru przez to przechodzic. Ale minely juz 2 miesiace i pomalu zapominam to co bylo zle. Tylko dobre momenty zostaja w pamieci[emoji3]
Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom