Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi przed zajściem w ciąże wszystko przeszkadzało, światło, budzik. A jak pod oknami w weekend młodzi pili to już wgl spać nie mogłam a teraz haha potrafię usnąć na siedząco [emoji23]
To moje dziecko jest złote ze spaniem w nocy śpi od 22 do 7 a w dzień ma drzemki po 1,5-2 h miedzy karmieniami co do usypiania to różnie czasami sama usypia a czasami trzeba ja lulać potrafi usnąć pomiedzy ubieraniem czapki a rękawiczek.
Prawie wszystkie jesteście z Warszawy?☺ ktoś z Wrocławia?
Mój mąż stwierdził rano ze nie da rady zaprowadzić starszego do przedszkola. I tak mu robimy wodę z mózgu. Wieczorem mówimy ze musi iść do przedszkola a rano wstaje i nie idzie. Wrrr. ..No i jeszcze ogarnąć dwójkę, dom i obiad po kilku godz snu. Ale dla facetów to nic takiego.
Jezu przestańcie pisać juz hehe ja mam awarie w domu bo nie ma ogrzewania i wody ciepłej. Mówię do męża zadzwoń a ten marudzi bo w pracy. Na fajkę to ma czas a żeby zadzwonić to nie. Ja z dzieckiem mam łazić do biura . Byłam i zamknięte to mi mówi bądź trochę samodzielna. No rozwód. XD
A mi się super tydzień zaczyna. Mała śpi już trzecią godzinę. Obiad się robi.
A mąż... Nie mam co narzekać. Na początku trochę się bał, a teraz już się zajmie dzieckiem. Zakupy zrobi, tylko ja muszę gotować i sprzątać. Niestety...