reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Mój umie siedzieć jak się podciągnie siedzi spoko ale już nie ma zajawaki na podciąganie ani nie myśli zeby sam usiąść bo teraz zajął się pelzaniem i próbuje raczkować [emoji23]

reklama
Dziewczyny cieszcie sie ostatnimi chwilami spokoju. Jak moja zaczela raczkowac to nie moge spokojnie usiasc bo nagle mata jest juz nuudna i najciekawsze sa: szafka rtv, wycieraczka na buty i kontakty lub przedluzacz. Jak tylko na nie zwroci uwage to dostaje speeda i nie poddaje sie nawet jak ja przeniose z 10 razy spowrotem na mate ;)

A tak nie w temacie, kiedys przeczytalam taki komentarz jakiegos rodzica, ze z dziecmi jest jak z gra, jak juz opanujesz jak sie je obsluguje, to przechodzisz na nastepny level trudnosci, ktory znowu trzeba opanowac i tak w nieskonczonosc ;)

Wlasnie u mnie jest to samo. Rozkladam mu puzzle i mate i pelno zabawek tam daje a on odwraca sie i czolga do lawy, mebli itd. Ponowne odkladanie go na mate nic nie daje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
74dii09ku6mxcfne.png

O matko, to muszę korzystać z maty póki się da [emoji23] Chociaż doszłam do wniosku ze dla mojego małego to jest pole, które należy omijać [emoji23]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj jak mu pomoge to usiadzie, ale sam nie bardzo sie garnie do tego. Troche pelza ale bardzo nieudolnie jeszcze. Ostatnio w pozycji na brzuszku zaczal sie bardziej na rekach unosic i dupke do gory probuje unosic. Do raczkowania daleka droga. Lekarz mnie ostatnio uprzedzal ze on moze troche pozniej wszystko robic bo jest ciezki.

zrz63e5ehh2r0bb8.png

Mój nie raczkuje ale wiem o czym mówisz, on pełza pełna para i mate ma gdzieś. Kupiliśmy już zabezpieczenia bo wyjmował kabel, wkładał palce do kontaktu i zaczął otwierać szuflady. Także nie wiem o jakim spokoju mowa [emoji23]

Misia też nie raczkuje podciągnięta siedzi sama chwile ale sama nie siada, na brzuszku unosi pupe i próbuje się czołgać ona z 26.08

U nas na najwyższym. Mała nie raczkuje i nie siada. Nie siedzi też posadzona tylko leci na boki...więc chyba daleka droga do obniżenia łóżeczka. Czy tylko my tak w plecy z umiejętnościami?? Mała z 22.08
U nas podobnie i nie zanosi się na jakieś rewolucje,wszystko powoli nam przychodzi[emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I u nas najwyższy poziom.Młody ani myśli wystartować z pelzaniem czy siadaniem.Nawet się jeszcze nie turla.A 7 miesiecy dzisiaj nam stuknelo.Ale załapał w koncu o co chodzi z jedzeniem.U nas niestety pasmo chorób.Młody kaszel i katar,starsza wymioty i gorączka pierwszy raz zresztą a ma trzy lata,a ja zapalenie zatok pierwszy raz w życiu.Niech to chorowanie się już skończy.

Do góry