reklama

Sierpniówki 2016

reklama
co do genow to w mojej rodzinie wszyscy malutko, a ja jem jak zawsze zdrowo i rzadko pozwalam sobie na cos extra. bylam ciekawa jak inne sierpniowe mamusie maja :) i czy to w porzadku

heromina no to Cię baba nieźle wkurzyła, najgorzej, że w ogóle nie chciała Cię słuchać. Będzie dobrze na pewno.

okasia kurczę dobrze, że wiesz już aby prowiant ze sobą brać!!!

fluttershy biedna jesteś z tymi schizami na temat jedzenia :( nie zamartwiaj się tak, nie pomyślałabym nawet, żeby robaczek mógł zaszkodzić, ale ze zdjęć na robaka mi nie wygląda :)

kasia oglądałam, ciekawa praca :)

sierpniówka ja przytyłam 6 kg i nie jest mi z tym źle, w pierwszej ciąży w sumie przytyłam 16 kg, teraz czuję, że będzie więcej, ale jakoś mnie to nie martwi, i nie jem jakoś dużo więcej i nagle teraz nie zaczęłam jeść niezdrowo :)

maluszek będzie z nami spał -pewnie gdzieś do roku na pewno, przy karmieniu łatwiej jak jest blisko :) no i żeby nie budził starszego :)
my też będziemy odświeżać sypialnie, ale raczej tapety pójdą w ruch :)

piękna pogoda dziś była :) już chcę taką wiosnę na całego:)!! coś mnie dziś plecy i brzuch boli,mam nadzieję, że przejdzie. Straszne zaparcie dziś miałam, aż mi się płakać w tej łazience chciało :(

Nie wiem czy to kwestia genow... ja w 1 ciazy przytylam 30kg. Prawie do stowy dobilam :( i bardzo ciezko mi sie bylo pozbyc tych kg... w 2 ciazy przytylam chyba 10 czy 12, ale juz 3 miesiace po porodzie pozbylam sie ich, a w kolejne 2 stracilam jeszcze te po 1 ciazy. Teraz poki co mam +0,5kg. Ciekawe jak bedzie dalej...

Ja z waga dlugo stałam w miejscu, a teraz wystrzelilam jak burza! Już + 4kg! A w sumie nie jem jakoś więcej niż wcześniej. Chciałbym nie przekroczyc +12, mam nadzieję że się uda :-)

reklama
dziewczyny mam pytanko - bo nie mam pojęcia ile pieniążków odłożyć - ile uważacie ze wydacie na wyprawke, ile na ten cel przeznaczacie? (pomijając wózek i łóżeczko z materacem i pościelą ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry