Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo najlepiej zrozumie osoba, która przeszła to na własnej skórze.Nam tez sie urodzi maluszek po 7 rocznicy ślubu. U nas były okropne problemy z zajściem i utrzymaniem ciąży. Leczenie w klinice niepłodności, lata łez i żałoby z każdym miesiącem, przez to problemy małżeńskie i seks na zawołanie. Niepłodność jest straszną chorobą. Psychologowie porównują stres związany z niepłodnością do stresu podczas śmiertelnej choroby. Nam sie udało dzięki in vitro i nigdy nie zapomnę tych 6 lat staran, dlatego teraz wspieram jak mogę moje koleżanki, ktore nadal walczą i rozumiem jak wielkim bólem jest dla nich nasze szczęście. Zawsze zazdrościłam tym, którzy zaszli w pierwszych cyklach i mają bezproblemowe ciąże, bo ja nie potrafię tak beztrosko sie tym cieszyć :-( mam nadzieje że maluszek wynagrodzi nam te lata czekania i zapomnimy o tym co złe a moze kiedyś zaliczymy jakąś wpadkę z drugim :-)

nie mozna strepsils. specjalne dla ciezarnych musisz kupicewix-oba bardzo ładne
okasia-nas wciaz pytaja kiedy ślub...jesteśmy razem jyz dlugo...drugie dziecko wiec ludzie uwarzaja ze wypadaloby wziąść ślub :/ na szczęście mam gdzieś co wypada
Ja jestem chora,naprawdę chora(nie choruje prawie nigdy) nie mogę mówić,głową mi pęka,miesnie czuje wszystkie...dziewczyny jak jest z tabletkami na gardło? tez musze kupic jakies specjalne czy moge brac strepsils itp?