reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

mammyblue a zwykly magnez czy z b6? ile tego suplementujesz?

ja ze wzgledu na rh- juz 2x mialam przeciwciala sprawdzane, moze faktycznie mu umknelo

reklama
mammyblue a zwykly magnez czy z b6? ile tego suplementujesz?

ja ze wzgledu na rh- juz 2x mialam przeciwciala sprawdzane, moze faktycznie mu umknelo

Biorę magnez z B6 - dawka 500 mg. Pozwalam sobie też na jedną kawkę dziennie;) , to przy okazji sobie może troche tego magnezu wypłukuje. Doczytałam jeszcze że drganie powiek może mieć związek z brakiem potasu...

A mi lekarz-gin który był na zastępstwo zalecił przeciwciała do sprawdzenia, i trochę mi się to dziwne wydaje bo ja rh + i mój mąż też +, a na początku ciąży były badane.

Mammy Blue sprawdź sobie te przeciwciala, lepiej dmuchać na zimne. Co do drgania powieki to też myślę, że to brak potasu, skoro magnez bierzesz. A bierzesz 500 mg dziennie, tak?

Mi też to aloes przypomina Papercut.

Mnie wczoraj wieczorem zaczęła głowa boleć, W nocy troszkę czułam i teraz od rana też, na szczęście nie mocno, więc mam nadzieję, ze się nie rozwinie w migrenowy ból, bo w tej ciąży miałam tylko dwa razy i mam nadzieję, że to już starczy. Podejrzewam, że to ból z emocji, że na ten odział muszę iść. Będę tęsknić za synkiem...

no to wyglada na to, ze serio aloes skoro wszystkie tak mowicie :D

moze z emocji, okazuje sie, ze maja gigantyczny wplyw na samopoczucie..

ja mialam straszne migreny przed ciaza teraz na szczescie mam spokoj

ale pech z tym upadkiem :( ja to w panice pewnie bym od razu pojechała na IP :-o

papercut na 100% młody aloes masz w doniczce ;)

mnie dziś w nocy synek uraczył kopniakami co pare godzin :D aż potem mi się śniło ze miałam jakąś dziwnie cienką skórę i przez skórę czułam jak nóżkę rozciąga a potem rączkę wypycha i normalnie głaskałam przez skórę tą łapkę :D cudny sen :)

sluchajcie, mnie wczoraj tak kopnela, ze az bylo slychac pukniecie [emoji32] a ja cala zafalowalam, ja nie wiem co to bedzie jak osiagnie pol metra :D

Hej Bibelota:) dziewczyny u mnie tez piekna pogoda weekend ma byc upalny wiec myale ze na dzialeczce posiedze:) ale fajowo :)

Moja tez juz daje takie kopniaki ze az sie przestrasze nawet maz czuje jak wieczorem na lyzeczke sie kladziemy jak mała go po plecach kopie hehe

reklama
Do góry