reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happy mum ja wogole dbalam o siebie schudłam 10 kg i jestem dosyc fit zwracam szczególną uwagę na to co jem i na skład tego jedzenia ja też miałam zupełnie płaski brzuszek a teraz mała piłeczka dosłownie jak bym miała wzdęcia takie konkretne nawet mój mężczyzna zauważył kulisty brzuszek i często go dotyka słodkie to jest :)

Ja w sumie się nie odchudzalam porostu przeszłam na będziej zdrowe jedzonko mniej simieciowego jedzenia dużo bardziej odżywcze produkty i pełno wartościowe to wcale nie wiązało się z rezygnacja tego co lubię porostu zrobione z lepiej dobranych produktów. A co do terminu to mi wyszło plus minus 6.08

No i oczywiście ćwiczenia do tego były począwszy od cardio kończąc na siłowych jestem taka trochę fit maniaczka ale teraz za bardzo nie mam siły wejdę po schodach na górę i zejde na dol i mam zadyszke a co to będzie później :) może zmęczenie nie będzie aż takie wielkie i dam rade poćwiczyć albo na basen pójść :)

reklama
Do góry