reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happymama oj miło widzieć taką mamusię z powołania ;) to daleko ta wasza mieścinka od nas :(

Ja żadnych witamin puki co. Jak lekarz zaleci na wizycie pierwszej to wezmę. Pierwszym razem brałam od 4 mc jakoś tak

Ewelinka witaj i gratuluję ciąży ;-) skąd się znacie, z jakiego wątku?

Młody dziś wstał o 6 o 10 już padł na drzemkę do 11.30 a teraz wróciliśmy ze spaceru i dosypia w wózku. Dosyć się kręci więc pewnie już nie długo ciszy :tak:

Jolcia wyspalaś się? :-p

Happymama oj miło widzieć taką mamusię z powołania ;) to daleko ta wasza mieścinka od nas :(

Ja żadnych witamin puki co. Jak lekarz zaleci na wizycie pierwszej to wezmę. Pierwszym razem brałam od 4 mc jakoś tak

Ewelinka witaj i gratuluję ciąży ;-) skąd się znacie, z jakiego wątku?

Młody dziś wstał o 6 o 10 już padł na drzemkę do 11.30 a teraz wróciliśmy ze spaceru i dosypia w wózku. Dosyć się kręci więc pewnie już nie długo ciszy :tak:

Jolcia wyspalaś się? :-p

Dziękuje Ann , znamy sie z kropka z wątku z in vitro , tez podchodziłam , pierwszy raz i na szczęście sie udało [emoji173]️ .
Moje jajniki bardzo słabo pracują i nie miałam szans na ciąże naturalna , staraliśmy sie 4 lata i nic nie wychodziło .

reklama
Mi wychodzi z moich wyliczeń 30.07-01.08 ale u lekarza jeszcze nie byłam. Jednak jakoś tak będzie w tych dniach termin.

Dziewczyny no nie, ja zakładam wątek z listą sierpniówek bo już nas sporo. Zacznę od siebie żeby nie było, że tak gadam :-)
Ale żeby było przejrzyście wyślijcie do mnie prywatną wiadomość ta która chce być na liście, co? a jak nie to same wstawcie post,

Do góry