Hello laski!!!!
Ja Dzis sie obudzilam z takim dziwnym uczuciem, bolem tj pecherza, macicy nie wiem bylo uczucie tj spalam za dlugo z pelnym pecherzem.... Pozarlam magnez.... I chyba przeszlo.... Pojechalam do pracy I juz nic nie bylo.
A w pracy znowu po kilku godz.brzuch bolal jakbym miala zakwasy... Za duzo dzwigalam chyba
Mdlosci sie pojawiaja I znikaja.... Najgorzej jak jestem glodna
Wczoraj Moj sie wygadal w pracy ze jestem w ciazy.... Koledzy ktory pracuje tez u mnie ( ten Sam pracodawca I ma 2 hotele Ja pracuje w jednym a Moj w drugim

) No nic dorwalam goscia z Rana I poprosilam zeby nie gadal nikomu bo Najpierw chce Isc do lekarza. Spoko- mowil ze nikomu nie powie. Tylko gratulowal Zwlaszcza ze wiedzial ze mamy problemy I jezdzimy do lekarza...
Ale mnie Dzis stopy napitalaja....
Co do laskotania..... To tez tak mialam ale bardziej takie delikatne pulsowanie Jakby motylek w brzuchu ale jeszcze wtedy nie wiedzialam ze sie udalo
Ankaka- TSH 2,9 za Duze..... Biegaj po Leki..... To ze jest w Normie to nie znaczy ze jest ok. To jeszcze zalezy od wieku kobiety.... Kobiety w czasie kiedy sa plodne to TSH musi byc kolo 1 Ja mialam 3,6 I czulam sie koszmarnie ..... Zasypialam w szkole. Problemy mazlenskie zadnego problemu jednym uchem wlecialo a drugim wylecialo .... Wyobraz sobie jak Moj sie wqrwi....