Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie jest to samo .... jakbym sie czegos najadla co.mnie wzdyma ale to nie gazyWitaj Jolcia! Mam nadziej ze razem z dziewczynami niedługo będziemy narzekać na nasze dolegliwości
A propo juz jakieś macie?
Ja poki co to pobolewanie brzucha jak na @ a w pracy większość dnia to nie wiem jak to opisać takie rozpieranie jakby cos sie z tym brzuchem działo ... Zakwasy albo cos![]()
Witaj ciesze sieHej, może i ja bedę kolejna mamusią sierpniowąTrzymam za was wszystkie kciuki:-)
Bedzie dobrze ja wyjezdzam 23.12 i troche mnie przeraza prawie 20 godz podroz dodam ze jestem jedynym kierowca ... ale dam rade kto jak nie jaNo masakra! I tak az do usg... Tylko ze ja będę je miała ok 16/12 a do Pl jedziemy 17/12.... Ostatnio 2 lata temu jak mi sie udało w cyklu naturalnym to niestety dostałam @ w dniu wyjazdu i tyle sie nacieszyłam :/
Gratuluje i ciesz sie kochanieZobacz załącznik 720399 Mój dzisiejszy z przed około godz.Nie mogę uwierzyć .... Myślałam ze nigdy nie ujrzę takich kreseczek ....