reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hamaczek -jestem z wakefield hrabstwo west yorkshire,Dennis ma 3 latka i 8 miesięc:)
Zadowolona jestes z opieki w czasie ciazy ? Ja nie narzekam rodzilam sama bez znieczulenia na DUZ GAZIE nie mogli mnie odciagnac od rury :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:popekalam bardzo ale to moja wina byla . Teraz juz jestem doswiadczona i wiem o co chodzi :rofl::rofl: . Masz juz midwife ?

A ja myślałam ze mnie mdłości omina. W pierwszej ciąży czułam się rewelacyjnie,zero wymiotow,mdłości,jedynie co to chodziłam cały czas senna.
A teraz mdli mnie coraz więcej, wczoraj już wisiałam nad kibelkiem, ale jakoś mi przeszło.
Czuje się fatalnie

Mega zadowolona u mnie akurat porod z problemami alr w skruvue to zycie mslemu uratowali.
Mam midwife i jedno usg za sobą wiec widziałam juz fasolkę i bijące serducho,kolejne usg 18.01

Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z wizyty widziałam bijące serduszko <3 i moja fasolke :* z tego co zrozumiałam to powiedział że to 7 tydzień ale wszystko okaze się 6.01 bo mam kolejną wizytę i zostałam już na nią skierowana do lekarza prowadzącego moja ciążę więc pewnie wtedy założą mi książeczkę i porobia wszystkie badania :) ale to uczucie bijacego serduszka cudowne....czyli z założenia wynika że termin wyjdzie mi chyba parę dni później bo ja liczyłam że teraz to będzie początek 8 tygodnia :)

Witajcie dziewczyny!

Również witam nowe mamusie :)

Dziewczyny, pytam z czystej ciekawości - kiedy pojawiły się Wam mdłości?
Od razu, czy w którymś późniejszym tygodniu?

reklama
Do góry