reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Aaa zapomniałam zapytać: czy miałyście lub planujecie zakup adaptera do pasów? Mnie już zaczynają cisnąć i maluch zawsze bardzo kopie, a nie chcę jeździć bez :/ Zastanawiam się czy to faktycznie jest bezpieczne i wygodne rozwiązanie, bo cena kosmiczna.

reklama
Poczta to zło! InPost też!
Z miłych rzeczy, w jednej z przesyłek były ubranka, które zamówiłam sto lat temu (i tu brawa dla Poczty Polskiej :/). Już nie wrzucam zdjęć, bo mnie zablokujecie na forum :) Czwarta pralka wstawiona. suszarka wydawała się spora jak na mnie i męża, ale przy rzeczach dziecka wymięta. Pralka wczoraj dwa razy odmówiła współpracy, a dziś odmówiła płukania, więc muszę osobno po zakończonym praniu je programować :/

Koficzka, dawaj ten wózek! :)
Ja uwielbiam te wszystkie zdjęcia :) wyrzucajcie wszystko co się da miło się ogląda :D

Kinga - nie, u nas nie miała żadna amniopunkcji.

okasia - hehe, brawo dla poczty.
ja zawsze tą gehennę przechodzę o okolicach BN kiedy prezenty przychodzą :wink:
ja nie kupuję adapterów

U mnie też BN to piekło, jeszcze tamtego wydarzenia psychika nie przepracowała, a już mnie opętał szał wyprawkowy, ale kończę z tym :) Jeszcze tylko zamówiona wczoraj sukienka i idę na odwyk :)

Aaa zapomniałam zapytać: czy miałyście lub planujecie zakup adaptera do pasów?

Nie kupuję.
W pierwszej ciąży też nie miałam.
Jeździłam normalnie w pasie, a jak już było mi b. niewygodnie (szczególnie w upały), to zakładałam tylko tę część co idzie między cyckami :p A tę drugą dawałam pod plecy.
Jak chcesz kupić to na allegro są używki od 50zł.

Fryte - to ja też będę pisać per Frytka :)
No i dobrze, że się pogodziliście :)

-----------------------------------------------------

Dziewczyny, z okazji 3 urodzin mojego bloga zapraszam na konkurs, może któraś się skusi:
Link do: Cake Caprice: Konkurs urodzinowy

Tak, tak założyłam blog właśnie w Dzień Kobiet ;)

Fimka - zajrzałam na Twojego bloga I z wyglądu przypominasz mi jakąś aktorkę :confused:
szukam jakiegoś przepisu na tort dla synka, w sobotę robimy urodziny... tylko szukam czegoś bardziej "ciastowego" niż typowo tortowego z blatami I kremami...
wogóle fajny masz blog. muszę się w końcu nauczyć piec klasyczny sernik... :wink: jak się będę przybierała to poproszę o rady :-) :) do tej pory piekłam tylko taki z ciastem kakaowym na spodzie I wierzchu I jakoś mi wychodzi, ale chciałąbym taki na herbatnikach z masłem I puszystą wysoką pianką sernikową :yes:
a jaki masz rękaw cukierniczy do wyciskania ptysiów?
bo ja za każdym razem co się za ptysie zabieram to rozrywam rękawy.... ciast niby dobre, I po upieczeniu też wychodzi dobre, ale wycisnąć się nie da tak, zeby były takie ładne prysie albo eklerki.
aha - I czy robiłaś taki klasyczny krem do ptysiów z białek I cukru pudru?

reklama
a jaki masz rękaw cukierniczy do wyciskania ptysiów?
aha - I czy robiłaś taki klasyczny krem do ptysiów z białek I cukru pudru?

Mam tylki Wilton, a rękawy cukiernicze z Tescomy.
A krem robiłam budyniowy, takiego na białkach nie robiłam.
Dziękuję za miłe słowa i zapraszam po rady, jak tylko będą potrzebne ;)

A jaką aktorkę? Ktoś mi już kiedyś tak powiedział, ale nie wiedział też do kogo :p

Do góry