reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

Co do sesji mi sie podobaja ale w zadnej ciazy nie robilam i tak zostanie
Mammyblu slicznie wyszlo ci łóżeczko
Basia ale cwaniaki masakra :-) ale na szczescie cie nie zastali:-)

reklama
Sluchajcie dzwonilam do ksiegowej w sparwie tego zwolnienia mojego i ona mi powiedziala, ze skoro lekarz uznal, ze maja byc 3 mc-e to oni nie maja nic do tego. Ciaza jest zaawansowana i to lekarz decyduje na ile daje zwolnienie. I co Wy na to?

Heromina - no to jak jest ok, to dobrze, nie będziesz musiała latać po L4 co mc ;)

W sobotę wieczorem idę na koncert. Strasznie się bałam gdziekolwiek wychodzić w ciazy ale czytałam , że jak ciaza przebiega ok to można. Oczywiście nie będę stała przy głośnikach tylko z obstawa brzucha daleko :) a wy co myślicie?

Ja w pierwszej ciąży byłam i w kinie, i na koncercie (2 dni przed porodem).
Z tym, że chyba zależy co to za koncert.
Ja byłam na SDM, więc się siedziało :)

Dziewczyny, a czy macie w planach jakąś sesje foto z brzuszkiem?

Mi robił sesję fotograficzną Pan Statyw i mąż inżynier :D
Wyszła świetnie, teraz też sobie taką zrobimy, ale pewnie bardziej rodzinno-ciążową :)
Mamy niewiele ujęć, ale jak się trafi na piękną pogodę, to samemu można zrobić naprawdę fajną pamiątkę.
Sesja robiona na ok. 2 tyg. przed porodem (11.11)

Załączniki

• 111.JPG
    111.JPG
    232,5 KB · Wyświetleń: 98
  • 12yl.JPG
    12yl.JPG
    252,1 KB · Wyświetleń: 99
Lozeczko wyszlo syper

Zdj bardzo fajne w ogole ekstra miejsce, duzo barw naturalnych

Ide dzis wyslac to zwolnienie i oby ksiegowa miala racje

Z tym Zusem to roznie bywa, co im sie ubzdura. Trzeba poczytac na interecie jak to jest z tym zwolnieniem. Ja slyszalam, ze miesiac, ale moge sie mylic :-)

Ja dlatego specjalnie zadzwonilam, bo mialam jechac, ale musialabym z malym, a juz niech siedzi w domu, zeby w pn w koncu na ta adaptacje zaczal chodzic. No i ksiegowa powiedziala, ze to lekarz decyduje na ile wystawia zwolnienie, jesli uzna, ze ciaza wymaga zwolnienia do konca to oni musza to uznac

reklama
Heromina - najwyżej wystawi nowe i już.
Ale nie powinni się czepiać.

My dzisiaj mamy 4 rocznicę ślubu, planuję co tu dobrego zrobić na kolację.
Byłam już nawet na zakupach, ale wróciłam z bólem brzucha i leżę :(
T. zrobił dziś już 6 kup, ma stan podgorączkowy.
Ech, zęby? Chyba tak.

Do góry