reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ania ja teraz miałam niby te 4 d, bo to było widać jak dziecko się rusza, mruga, połyka wody itp
zdjęcie 3 d to zdjęcie nieruchome (a 4 d oglądasz w obrazie live)

sierpniówka mi też lekarz mówił że teraz dobry moment bo dziecko jest na obrazie całe

koficzka swietne te zdj

sierpniowka gratki synka :)

ja nie planuje 3D czy 4D z synkiem tez nie mialam, tak jak i sesji ciazowej, ale teraz rodzinna jakas sobie trzasniemy

Sierpniówka ja 3D-4D robiłam w zeszłym tygodniu przy tych dokładnych pomiarach połówkowych. Drugi raz nie pójdę, 250 zł wydać, cieszę się, że byłam, bo pamiątka super- nagranie na płycie plus plik kartek A4 ze zdjęciami. I teraz nawet mam lepsze zdjęcia niż z synkiem jak byłam w późniejszym czasie.

BASIENKA28 fajna pościel :-)

też bym specjalnie nie poszła na to ale mój daje w cenie wizyty, ale wiem że lekarze kasują za taka usługę dodatkowo :(

sierpniówka mam teraz 24 tydzień

arbuza -połowe sama zjadłam :D

Oj, też się nie mogę doczekać wakacyjnych owoców. Mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez nietolerancji u dziecka i będę mogła wszystko jeść. Z młodą byłam pół roku na ścisłej diecie odkąd skończyła trzy miesiące.

Melduję, że po prenatalnych dzisiaj powiększam grono chłopców.

reklama
Do góry