reklama
moniczka2609
Fanka BB :)
No ja już wszystko gotowe. Poprasowane wszystko. Zostało tylko torbę spakować [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena T.
Mi dziś totalnie gorąco. Już coraz więcej z wyprawki przybywa. Paczka z apteki dotarła więc mogę torbę sobie zacząć pakować. Co do łóżeczka to na razie wygląda to tak...
niunia102
Ja torbę mam spakowana :-) ląpki wyprane ale brak łóżeczka i wózka za to mam zamiast łóżeczka taka doatawke do łóżka na poczatek :-) wiec mozna powiedziec ze prawie gotowa :-)
beata0526
Super Magdalena podoba mi sie.
Fajnie, ze torby popakowane
ja nie moge sie do tego zabrac...
Dziewczyny doradzcie jak odswiezyc wozek, bo mam uzywany, ale w stanie bardzo dobrym. Woda z jakims plynem?? No Nie jest on brudny czy to cos da? Wklad mam nowy...
Fajnie, ze torby popakowane
Dziewczyny doradzcie jak odswiezyc wozek, bo mam uzywany, ale w stanie bardzo dobrym. Woda z jakims plynem?? No Nie jest on brudny czy to cos da? Wklad mam nowy...
Magdalena T.
Dzięki Beata ;-) dobre pytanie zadałaś bo sama zastanawiam się nad używanym i myślałam jak najlepiej odświeżyć 
Mika06
jak mocno nie jest brudny wózek to wilgotną ściereczką tak jak mamakulka radzi 
Magdalena cudny zestaw
aż miło popatrzeć 
my w weekend składamy łóżeczko, ogarniamy kącik roboczy męża no i ja dokończę prasowanie, torbe spakuje za tydzień
koszule dotarły! Sprzedawczyni jednak uczciwa
są lekkie z delikatnej bawełny, rozciągliwe, latwy dostęp do cyckowq, zobaczymy jakie będą po praniu 
Magdalena cudny zestaw
my w weekend składamy łóżeczko, ogarniamy kącik roboczy męża no i ja dokończę prasowanie, torbe spakuje za tydzień
koszule dotarły! Sprzedawczyni jednak uczciwa
reklama
Magdalena T.
Mika dzięki ;-) super że koszule dotarły i babka okazała się uczciwa. Ja mam 3 szare z jakimiś misiami rozpinane po bokach... Dla wielu aseksualne ale mi się podobają a i chyba wygodne
Dzięki za rady co do czyszczenia wózka;-)
Dzisiaj jestem ugotowana:-/
Dzięki za rady co do czyszczenia wózka;-)
Dzisiaj jestem ugotowana:-/