reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A mi opadł parę dni temu [emoji55] też mi się wydaje, że 37+0 to jest donoszona. mamakulka to dobrze, że tyle spisz [emoji2] ja za to nie mogę spać wcale.. Dziś zasnąłam po 1, a od 5 nie śpię. W między czasie 4 razy budzilam się na siku [emoji1] jak praktycznie cała ciążę nic mi takiego nie było to teraz wszystko naraz

[emoji173]

Niunia wiem, że nie da się o tym nie myśleć ale wszystko jest w porządku, a Zuzia czuwa nad Wami [emoji8][emoji8] nie zadreczaj się tymi myślami, bądź silna [emoji8]

[emoji173]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Naprawilam chama. Z nerwów mu wkliknelam wszystko łącznie ze spienianiem mleka i zaskoczył dziad.

No ja się budzę oczywiście na siku. Z zegarkiem w ręku co 2 h.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A ja napilabym się mrożonej herbaty [emoji39] no to sikanie troszkę uciążliwe, gdzie nie wyjdę to już mi się chce [emoji28] ale taki już urok, już coraz mniej do mety hehe

[emoji173]

Ja nie wstaje w nocy siusiu, przebudzam sie przez ten brak powietrza, bo mi duszno I Nie moge sie przekrecic z boku na bok bo wszystko mnie boli. W dzien tez lubie pospac ale potem Nie moge dojsc do siebie bo wszystko mnie boli I tak zle I tak Nie dobrze;)

Ja juz w domu, wszystkie ktg w szpitalu wyszły oki. Skurczy nie ma, tętno ok i mnie wypuścili. Ale jakby sie cos działo mam sie zjawić. Co do cholestazy to prywatnie płaciłam za badanie 21zl wiec jak sie denerwujecie to lepiej iść do laboratorium w zapłacić. Stres gorszy dla dzieciątka. W szpitalu mówili ze odnoszona to 37+0. Coraz więcej stresu przed rozwiązaniem. Dziewczyny dbajcie o siebie i bez nerwów jakos wytrzymamy do rozwiązania, teraz w tygodniach liczymy a jeszcze nie dawno w miesiącach;-D paper mowil cos Twój ginekolog ze przez długo brany magnes można przenosić ciąże? Bo tak słyszałam, ze potem skurczy nie ma itd.. I sama nie wiem jak brać;-/

Agata dobrze ze wszystko posprawdzali i juz w domku teraz odpoczywaj i sie nie denerwuj

Co do sikania to w nocy zw 2-3 razy a jak mam gdzies wyjsc to przed wyjsciem z domu odwiedzam wc i jak gdzies dojezdzam albo dochodze tez wc jest moje :-) wiec ja duzo sikam

reklama
Zazdroszczę Wam tej opieki w Polsce, przez całą ciążę położna nie sprawdzała mi szyjki, rozwarcia ani nie miałam ktg- nie wiem czy tutaj w ogóle robią...

Ostatnio nie mam problemów ze spaniem tylko trochę bolą mnie biodra i budzę się za każdym razem jak trzeba się przekręcić z boku na bok. Nawet na siku nie wstaję a zdarzało mi się nawet 2 razy w ciągu nocy ;)

Do góry