reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Paper Nina się urodzila mniejsza niż Igi przecież. Moja siostra zawsze mówi , że dzieci się nie porównuje. Wydaje mi się , że też dużo zależy od wzrostu rodziców. Ja jestem karakan ale mój mąż ma 192 cm wiec Ignacy wysoki będzie pewnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Papercut Jasiek tez wolno wiec spokojnie, cieszmy sie maluszkami ;)

Dziewczyny mogę dostać dostęp do maila? Chętnie zobaczę wasze pociechy i prześlę zdjęcia Jaśka aaaa i chętnie też zaznajomię się z Wami na fb, jeśli macie ochotę czeka na info na prv ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też mam 1.62 :p a mój z 1.90 . Dzieci się nie porównuje. Moja jak się urodziła miała 56. A później to się zobaczy bo dziecko może nagle stanąć ze wzrostem.

reklama
No bo Twój też taki szczupak chudy. ;D Mój sobie wygląda dobrze. Moja jest kluska a je tak jak ma jeść w sumie nawet mniej bo najwięcej mleka to 120 zjada, nadal. Starsza córka tez była kluska a teraz to chudzina straszna, od razu jak tylko zaczeła chodzić to się zaczęła zmieniać.

Do góry