• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

Same here [emoji3] Chyba niedługo zrezygnuje z przewijania na komodzie. Już teraz ciężko, bo wszystko chwyta dookoła. Na razie jeszcze działa dawanie czystych pieluszek, ale wodę mi już raz wylał.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zrezygnowalam z przewijak z miesiąc temu. Po kąpieli to jest jakiś horror. W nowym miejscu mieszkam i się śmieje, że pomyślą, że dziecko bije wieczorami :D

atdctrd8ammce1aq.png

Ja przewijam jak lezy na brzuchu czasami bo tez ciezko.

My jeszcze w gondoli jezdzimy bo mala sie miesci i nie siedzi jeszcze, raczej dluga droga do tego. Wczoraj sie pytalam rehabilitantki czy moge ja na pol siedzaco dac do spacerowki jak z gondoli wyrosnie to mowila zeby jej na plasko rozkladac dopoki nie usiadzie ale w praktyce czarno to widze :/

Wg tych wytycznych fizjoterapeutow siadanie i raczkowanie to etap 8 miesiaca takze nie ma sie co spinac z tym :)

n59y6iye227k1jnm.png

Pieluchomajtki sa dobre później. Tez jak sie juz dziecko do nocnika uczy robic. My dalej w gondoli bo mamy dużą a spacerowka jeszcze za duza. Po szlekach widze. Taka mala w tej spacerowce mi ske wydaje.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

My też jeszcze w gondoli. Mamy możliwość ustawienia pozycji pollezacej a nawet siedzącej. Ale przy zdolnościach Natki boję się, że wypadnie.
Próbuje już siadać. Gdy ja ją posadze, wytrzymuje ok minuty, a potem traci równowagę. Zębów nadal brak.
A co do przewijania, to jeszcze na przewijaku, chociaż jest coraz trudniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry