Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Diana my też zdalismy się na czas. O Mikołaja długo się staraliśmy wiec nie wiedzieliśmy czy uda się drugi raz. No i tak po prostu się nie zabezpieczalismy [emoji23]
I jak miałam oddać Mikołaja do żłobka i wrócić do pracy to się okazało ze jestem w ciąży. Także idealnie się drugie wstrzeliło [emoji16]
Mozna spytac ile masz lat?
My na razie zlobka nie mamy. W marcu gdy beda rekrutacje na nowy rok i sie uda nam dostac to pewnie wroce do pracy a jesli nie to chyba wtedy sie postaramy o nastepne.
Ja przestałam karmić jak miał skończone 14 mcy. Najpierw w dzień mu zabieralam po jednym karmieniu raz na 3 dni. A później w nocy. Pod koniec dostawał tylko dwa razy - rano i wieczorem. I nagle stwierdził , że już nie chce i sam zrezygnował z tych ostatnich karmień.
Effa zjedz sushi wegetariańskie i wypij piwko bez procentów ja bym chciała już druga ciążę ale mąż nie chce więc muszę się dostosować. Chociaż ja mam mieszane uczucia w sumie. Raz chce a drugi raz myślę, że może rozpieszcze to co mam i koniec haha ale dwoje zdecydowanie weselej