Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-) widzę w tobie wielką przemianę - z mamusi która chciała już odpuścić i podać butle - w mamusie która walczy by podać cycusia :-) a każda z nas wie jakie to trudne i ciężkie zadanie
tak więc jestem z ciebie mega dumna :-)
pisałaś że w październiku idziesz na wizytę do innego, tak? idź koniecznie!! i zostań tam
bo z tego co czytam to chyba każdy inny lepszy od tego
zachodzę w głowę jak on może leczyć???? że niby poda sterydy ale ty nadal możesz nabiał jeść?
heeee dobre. a może to jest ta "słynna" metoda o którą was kiedyś pytałam - przez przesilenie, co?
(że mimo iż dziecko skazowe matka karmiąca piersią nadal wcina nabiał i produkty pochodne).
:-)
owszem, zanika nam pokarm :-( ale czy tylko nam - mam skazańców??
my na to zrwacamy szczególną uwagę, bo baaaardzo się staramy by karmić piersią i każde odstępstwo od normy traktujemy bardzo poważnie
ale myślę że inne mamusie (te nie skazowe) też mają problemy z laktacja, jak i my..
i smażone też mogę jeść..
:-
co do lekarza, to myślę, że to jakaś jego "autorska metoda";-) całe szczęście dieta pomaga, bo inaczej nie byłoby mi do śmiechu. Dziś trzeci dzień jak Mati bez lekarstw i -żeby nie zapeszać- śliczny!:-) Widać kurczak mu przeszkadzał albo kosmetyki do kąpieli bo poprzednio taka próba zakończyła się po 3 dniach czerwoną gęstą wysypką na czółku, brzuszku, klatce, ramionach i pleckach
narazie tylko emulsja. W tej chwili kąpię go w samej wodzie a mydełka używam tylko do mycia pupy, bo podejrzewałam kosmetyki. Za jakiś czas sprawdzimy coś do kąpania z Emolium.
:-)
Także jakby znowu coś się pojawiło - spróbuj Tormentiol (koszt ok. 5,80zł a naprawde pomaga
):-)

i od nowa zaczyna się szukanie winowajcy, i tylko człowieka nerwa bierze że coś co do tej pory jadłaś po kilku razach okazało się zdradliwe 

(trzeba bardzo grubo posmarować)
Ale pewnie na takie odparzenia nie spowodowane alergią tormentiol jest skuteczny, mam go na wszelki wypadek w apteczce
polecam też mieszankę maść cynkowa i tormentiol (dwie części maści, jedna tormentiolu) z odrobiną gencjany (roztwór wodny) - to jest położnej przepis - jakby ktoś potrzebował. Ponoć super leczy odparzenia.
;-)
zrobiłam drożdżówkę i była pyszna!!! M zjadł mi połowę więc dziś znów odpalam piekarnik bo się nie nacieszyłam tym smakiem jeszcze
:-):-)
Myślę, że moja psychika trochę ma w tym udział, bo ostatnio martwię się, że mały jest za chudy... (ktoś mi mówił, że w 3 miesiącu dziecko powinno podwoić wagę urodzeniową, a Mati ledwie teraz podwoił... Na mojej wadze ma dziś prawie 7kg (ur.3480g). Wkrótce szczepienie i ważenie to się dokładnie dowiem...) Może też to kwestia diety, a może tak jak pisałyście, każda ma czasem kryzysy z laktacją:-( Tymczasem Mati podjada Nutramigen (bo pepti mi coś podpadało) i wiecie co - smakuje mu najbardziej na świecie
Dziwne ma upodobania smakowe ten nasz synek... Cóż, najwyżej będziemy "mieszać" (butlę z cycem). Może przybierze trochę ciałka.
ale zostawiłabym je wegetarianom.