Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dokładnie tak jest :-) A super Mamą jest każda z nas! Ty też :-)Mamstud czyli można powiedzieć, że jesteś wege, na tymczasowej diecie mięsnej?;-)![]()
polecam. mąż też mi podbierał MOJE ciasto 
może bym się mleczka napiła, zjadła kotlecika sojowego
najbardziej mam ochotę spróbować tego deserku o którym pisałaś (bo bardzo ale to bardzo brakuje mi takich jogurtów, serków :-
bleeee
albo to jest krem na słońce (które w ostatnich dniach używam dosyć sporo bo pogoda iście letnia), albo wypity sok pomarańczowy taki z cząsteczkami owoców (pomarańczy jako owoc od czasu narodzin Marcelka nie jadłam). no albo te jajka 

a powiedz mi, jak zaszłaś w ciąże to zmieniłaś swoją diete? czy też może musiałaś częściej robić jakieś badania? pytam z czystej ciekawości, bo żadnej wegetarianki nie znam, tym bardziej takiej która była w ciżąży
:-)
ja też uwielbiam mleczne przetwory, ale jakoś mi już na nie ślinka nie cieknie... Odzwyczaiłam się? Tyle, że to było wygodnie na "małego głoda" wziąć jogurt czy serek, albo płatki z mlekiem. Teraz jak nie wiem co jeść to czasem rezygnuję i tak jakoś mi ten głód przechodzi... Wiem, że to żle bo karmię i powinnam dużo jeść ale nie chce się wkółko tego samego. Chyba dziś spróbuję tej rybki...