Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie wina nakłuwacza tylko Twoje paluszki muszą przywyknać.ja zmieniam baaaaaaaaardzo rzadko, a insulina zależy gdzie podasz.....mnie też czasem boli i to mocno, a dr mówi, ze albo rozstep, albo zrost, albo bliżej nerwu poprostu.....w penie zmieniam jak wymieniam insulinę.....siniaki to norma bynajmniej u mnie....;-)mam pytanie-co ile zmieniacie lancety w nakluwaczu i penie do insuliny?
Nie wiem ale od lancetu palce coraz bardziej bola-nie mam sie juz gdzie dziabac, siniaki na opuszkach sie robia, a z insulina tez roznie-czasem tez boli.
Dziewczyny, czy ma znaczenie to ile czasu po obudzeniu mierzy się na czczo poziom cukru?? bo w domu mam okej a dzisiaj w przychodni miałam mierzony ponad 2 godziny po pobudce i miałam 103![]()
Dziewczyny, czy ma znaczenie to ile czasu po obudzeniu mierzy się na czczo poziom cukru?? bo w domu mam okej a dzisiaj w przychodni miałam mierzony ponad 2 godziny po pobudce i miałam 103![]()
o masz......według mnie ma znaczenie, tylko, że ja mam odwrotne obserwacje niż Kinderek.... u mnie jest tak, że wstaję, siku, sprawdzę ile stopni, zaglądnę do dziecia, zrobię 5 przysiadów i dopiero mierzę.....i cukry wychodzą mi niższe niż zaraz po przebudzeniu....
w poradni powiedziały mi pielęgniarki, że jak się poruszam rano to mi cukry trochę spadną... i na razie się potwierdza

według mnie ma znaczenie, tylko, że ja mam odwrotne obserwacje niż Kinderek.... u mnie jest tak, że wstaję, siku, sprawdzę ile stopni, zaglądnę do dziecia, zrobię 5 przysiadów i dopiero mierzę.....i cukry wychodzą mi niższe niż zaraz po przebudzeniu....
w poradni powiedziały mi pielęgniarki, że jak się poruszam rano to mi cukry trochę spadną... i na razie się potwierdza