• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Słomiane wdowy

Beatko kiedy Ty znajdujesz czas przy 2 dzieci na takie prace? przeciez one wymagaja skupienia:tak: ale talent masz

Ciasteczko widze ze rocznica tuz tuz, macie jakies plany wyjatkowe?

My remontujemy dom taty w ktorym mieszkamy zanim nasz domek powstanie, i dzis 4 razy przedpokoj malowalam z bratem( bo tato wyjechal, maz w trasie) i zaraz mnie cos trafi bo nadal nie kryje:wściekła/y:mimo gruntowania, ech....
ide sie myc i spac... jutro maz bedzie przejezdzal bo wraca z Francji ale nie wiem czy akurat pauza mu wypadnie w domu. No ale ide w razie czego ogolic nogi;-)

milych snow

reklama
Hej dziewczyny, u mnie pobyt M się przedłuża :tak:- na razie w planach ma wyjazd w sobotę ale nie wiem czy dojdzie do skutku:dry::confused::baffled:.
Interes pełną parą idzie:tak:, zamówień coraz więcej a i byłam na szkoleniu z organizacji i prowadzenia małego biznesu:-p:tak::-).

lelek co do pytanie co planujemy na nasz rocznice to nie wiem, i powiem szczerze ze mam wszystko w...
bedzie co bedzie bo wiem ze jak cos zaplanuje to i tak wezmie w leb wiec poco planowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry