reklama

Słomiane wdowy

reklama
No własnie no nic ja uciekam spac cos mnie gardło zaczyna bolec zatkalo mi nos i zaczynam kaszlec oj zeby tylko nie choroba.
Dobrej nocki dziewczyny :-)

edi....Witam rankiem piekne słoneczko za oknem a ja ide pranie nastawic i posciel na balkon pójdzie :-) Wstawac kochane

Ostatnia edycja:
a my dzien nieposkladany, tak sie zapowiada przez 2tyg, mam sporo zalatwien...
Adaśko coś mi marudzi, do spania jeszcze troche... Jestem zmęczona.
Jutro już z rana poza domem. O matko. W dodatku mojego Tłuczka muszę na rękach nieść bo jadę autobusem do biura pracy. Obym gdzieś nie padła ;-)

hejka!

Moj M zrobil mi niespodzianke i wrocil w czwartek, ale w piatek go poszczyklo i przez 3 dni mialam jojkadlo w domu "ojej bede umieral, oj oj jak boli, posmaruj mascia, daj lek, przynies herbate"...wlasciwie to dobrze ze dzis do pracy. Nie ma to jak znosic bol i chorobe po mesku. Ja to sie zawsze smieje ze jakby faceci rodzili to juz w 8 miesiacu by sie kazali znieczulic:-D

Beata mysle ze nawet jak nie bedziesz slomianka do do nas zagladniesz bo masz dusze slomianki ;-) :-D

Wiktoria ja Cie tez pamietam z kilku watkow :tak:

Kari wiecej optymizmu!!!! Masz strasznie pesymistyczne podejscie do swiata. A tak na otuche napisze Ci ze moj najmlodszy brat urodzil sie z porazeniem okoloporodowym. Lekarz stwierdzil ze lepiej zeby umarl bo i tak bedzie roslinka. Moi rodzice sie zaparli, tata pracowal na wyjazdach zeby zarobic a mama z trojka dzieci i brat rehabilitacja, cwiczenia, pozniej logopeda...zaczal chodzic na 2 lata mowic w miare wyraznie na 7 lat. Trzeba wziasc pod uwage ze to bylo 30 lat temu wiec nie bylo dostepu do takich metod jak dzisiaj. A dzis moj brat jest po studiach, pracuje w duzej firmie, ma zone i dziecko...a mial byc roslinka. Wiec jeszcze raz wiecej optymizmu i ciesze sie ze sa efekty!!!

Pozdrawiam wszystkie slomianeczki!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry