Katherine zs
Fanka BB :)
głowa do góry, życzę żeby teściową szybko wywiało, a ty żebyś miała chwilę tylko dla siebieno nie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
głowa do góry, życzę żeby teściową szybko wywiało, a ty żebyś miała chwilę tylko dla siebieno nie![]()

;-) to dobrze..
Niestety... Mała dopiero z jednej choroby wyszła a tu masz - kolejna.. Mnie tez nie ominęło.. Ba! nikogo nie ominęła u nas w domu.... Szkoda gadać....
...ale szalejeszwiosenne porządki :-) ja coś się zebrać w sobie nie mogę. Jaka u Was pogoda? U mnie pada, tym samym, zapowiada się siedzenie w domu przez caaaały dzionek. Piti jesteś najmłodsza, najstarsza??
I jak robię tą rewolucję to jestem bezlitosna i wyrzucam jak leci i mama ciągle czepia się i nazywa terrorystą
a i ciągle powtarza 'Niech ten Twój cię zabierze do siebie i się sam meczy z Tobą' 
zdrowe narazie, chociaz czasem pokaszla ale to norma
a widze ze jestes z gorzowa katherine:-)
piti ja sobie zostawilam pare ubran u rodzicow zeby nie brac ze soba no i moja mamusia sobie je przywlaszczyla a czesc wyrzucila,
zreszta powiedziala mi ze skoro sie wyprowdzilam o nie mam prawa do swojego pokoju
no ale ja nasze relacje sa czeso gesto na noze
. Pogoda paskudna i pewnie wszyscy zaczną masowo chorować
.
.
.
a my chcemy wybudować dom, założyć firmę, na to potrzeba funduszy i to ogromnych :-(. A jeszcze jest ta sprawa, że lubi swoją pracę.